Νίκος Μπακιρτζής: Το πρόβλημα της πόλης είναι ότι ο κ. Ιωακειμίδης σκέφτεται, λειτουργεί και πράττει ως   αξιωματούχος.

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ/ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by

Το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στον εκλεκτό του κ. Ιωακειμίδη δεν έχει καμία σημασία για τη πόλη. Το πρόβλημα της πόλης είναι ότι ο κ. Ιωακειμίδης σκέφτεται, λειτουργεί και πράττει ως   αξιωματούχος.

Γιατί αυτό είναι που παράγει αρνητικές συνέπειες για τα συμφέροντα της πόλης, όπως : · Με την εγκατάλειψη της πόλης να αγγίζει τα όρια της δυσφήμησης. · Με τι ιστορικό κέντρο της πόλης να παρουσιάζει τη χειρότερη εικόνα όλων των εποχών. · Με το κίνδυνο να αποτελέσει μια ακόμα χαμένη ευκαιρία για τη πόλη. · Με αναπλάσεις σε κοινόχρηστους προσφυγικών, με τα ετοιμόρροπα κτίσματα ανέγγιχτα. ·

Με διάνοιξη δρόμων στη περιοχή του ελαιώνα, συνολικού κόστους 3.200.000 ευρώ, χωρίς αποχετευτικό δίκτυο. · Με εγκατάλειψη δημοτικών εγκαταστάσεων στη τύχη τους, ενώ έχουν στοιχίσει εκατομμύρια ευρώ. · Με δανειακή σύμβαση 4πλάσιου επιτοκίου από εκείνο που δανείζεται το ελληνικό δημόσιο, για να μη χαλάσει τις αγαστές του σχέσεις με τα κυβερνητικά στελέχη. · Με απαρχαιωμένες δομές λειτουργίας του δήμου που προσθέτουν υπερβολικό λειτουργικό κόστος. · Με σωρηδόν υπερωρίες για επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις. · Με προεκλογικές δίμηνες προσλήψεις. · Με προεκλογικές ασφαλτοστρώσεις. · Με άκρατο λαϊκισμό, στα δύσκολα πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι, ποτέ ο ίδιος.

Η πραγματικότητα της εγκατάλειψης που βιώνουμε στις γειτονιές της πόλης δεν αντιστρέφεται με επεξεργασία φωτογραφίας, αληθινή είναι η πρώτη ενώ η δεύτερη εικονική. Στις εκλογές της 26ης Μαΐου οι δημότες της Νίκαιας και του Ρέντη θα δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*