ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Νέα προκλητική τουρκική NAVTEX στο Αιγαίο – Φέρνουν σκάφος του ψευδοκράτους για άσκηση!!!

ΑΜΥΝΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ by

Το τουρκικό ΓΕΕΔ εξέδωσε την Τετάρτη 9 Μαΐου ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, με την οποία ενημερώνει για την διεξαγωγή της άσκησης έρευνας-διάσωσης με την επωνυμία DENIZ ASLANI (Θαλάσσιος Λέων).

H ανακοίνωση του τουρκικού ΓΕΕΔ.

Νέα προκλητική τουρκική navtex

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου η άσκηση θα διεξαχθεί στην τουρκική περιοχή έρευνας διάσωσης (η οποία σύμφωνα με την Τουρκία περιλαμβάνει το μισό Αιγαίο) και στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου, το χρονικό διάστημα 13-15 Μαΐου. Για τον σκοπό αυτό οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν και την NAVTEX 556/18 με την οποία δεσμεύουν 2 περιοχές στο Αιγαίο.

ΠΕΡΙΟΧΗ

Στον χάρτη που ακολουθεί και υπάρχει στην ιστοσελίδα της τουρκικής ακτοφυλακής βλέπετε τι εννοεί η Τουρκία όταν αναφέρεται σε τουρκική περιοχή έρευνας διάσωσης: το ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ!

ΑΙΓΑΙΟ

Στην άσκηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση θα συμμετάσχουν οι Διοικήσεις Χερσαίων, Ναυτικών και Αεροπορικών Δυνάμεων, η Διοίκηση Ασφαλείας Ακτών, καθώς επίσης και τα Υπουργεία Ναυτιλίας, Μεταφορών και Επικοινωνιών, καθώς επίσης και 1 σκάφος της Διοίκησης Ασφαλείας Ακτών του Ψευδοκράτους, ναι καλά ακούσατε, του Ψευδοκράτους.

Είναι η πρώτη φορά που σε αυτή την άσκηση καλείται να συμμετάσχει σκάφος της Ακτοφυλακής του Ψευδοκράτους, δηλαδή είναι η πρώτη φορά που θα δούμε να κυματίζει η σημαία του ψευδοκράτους στο Αιγαίο, παρουσία βέβαια ξένων αντιπροσωπειών και εκπροσώπων των ΜΜΕ. Πηγή: Militaire.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΜΥΝΑ

Go to Top
%d bloggers like this: