ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Υποκριτικό κήρυγμα ηθικής απ’ τη Ν.Δ που σφυρίζει αδιάφορα για τους εμπόρους ναρκωτικών που σκοτώνουν τα παιδιά μας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Του Θοδωρή Ζώτου

ζωτος

 

Υποκριτικό κήρυγμα “ηθικής” απ’ τη Ν.Δ, ναι αυτό το κόμμα του Μητσοτάκη που αρνείται να τοποθετηθεί και να ζητήσει την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης των 3 τόνων ηρωίνης του NOOR1.

 Δεκαπενταύγουστος έρχεται, καλούς σταυρούς στις εκκλησιές Κυριάκο!

 

«Όλοι οι νέοι αξίζουν και θέλουν να αγωνιστούν, να εργαστούν, να δημιουργήσουν και να επιβραβευθούν για την προσπάθειά τους. Οι επόμενες γενιές της χώρας δεν μπορεί να προχωρήσουν στη ζωή, αν αξιολογούνται από τύχη και τζόγο», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της σχετικά με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας ο σημαιοφόρος να επιλέγεται με κλήρωση.

«Η τύχη, ο τζόγος, η αναξιοκρατία, η λογική της ήσσονος προσπάθειας, είναι η φιλοσοφία ζωής του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα. Σε πλήρη αντίθεση με τις ιδέες και τις αξίες των ανθρώπων που θέλουν και αγωνίζονται για την ατομική, αλλά και την συνολική πρόοδο, της Πατρίδας μας.

Προφανώς η Σημαία μας ενώνει και εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες. Συμβολίζει στο μυαλό των νέων, την επιβράβευση του κόπου και της προσπάθειάς τους;

Όμως, τι να περιμένει κανείς από μια Κυβέρνηση όπου ο Υπουργός Παιδείας λέει “οι καλοί καθηγητές και οι καλοί μαθητές να φύγουν από τη χώρα”, ενώ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομιλεί δεκάδες φορές με καταδικασμένο ισοβίτη για εμπόριο ναρκωτικών» αναφέρει στη συνέχεια η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Go to Top
%d bloggers like this: