ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Η απήχηση της πλατφόρμας του ΕΦΚΑ για τις 120 δόσεις για οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία είναι άνευ προηγουμένου όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των πρώτων ωρών λειτουργίας της

Αυτή η μεταρρύθμιση θα ευνοήσει εκατομμύρια συμπολίτες μας, θα δώσει ώθηση στην κοινωνία για νέες αναπτυξιακές πορείες και φυσικά δημιουργεί το έδαφος έτσι ώστε αυτές να προχωρήσουν και να ευδοκιμήσουν.

Παράλληλα φανερώνει και κάτι άλλο, το οποίο πολλές φορές έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση, κι αυτό είναι η ικανότητα των στελεχών του δημοσίου να δουλεύουν αποδοτικά και σε πολύ απαιτητικά και περίπλοκα περιβάλλοντα, όπως έγινε και σε αυτή την περίπτωση.

Μόνο στο πρώτο 24ωρο λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΕΦΚΑ και του ΚΕΑΟ, οι αιτήσεις για τη υπαγωγή σε ρύθμιση οφειλών που αφορά μη μισθωτούς ξεπέρασαν τις 10.000.

Παράλληλα, στο διάστημα αυτό έγιναν 1.500 ρυθμίσεις εργοδοτών, ενώ οι επισκέψεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έφθασαν τις 60.000.

Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν με τον πιο απόλυτο τρόπο την θετική ανταπόκριση των ασφαλισμένων και τον ιδιαίτερα ευνοϊκό χαρακτήρα της ρύθμισης

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*