ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ/ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by

Του Τάσου Ταστάνη 

Με αρκετούς από εσάς γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Η πολιτική, κοινωνική και επιστημονική μου διαδρομή είναι διάφανη και γνωστή στους περισσότερους. Δώσαμε από κοινού μάχες για να υπερασπισθούμε την ποιότητα της ζωής μας, την ίδια μας την πόλη.
Η τωρινή κατάσταση της Γλυφάδας, των κατοίκων της και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε αυτή, δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες και εφησυχασμό. Η πόλη δεν έχει ανάγκη από υποψήφιους δήθεν ανεξάρτητους που πολιτεύονται με κύριο χαρακτηριστικό το φαίνεσθαι και τα μεγάλα λόγια, που όμως εν πολλοίς συγκαταλέγονται στους βασικούς υπεύθυνους αυτής της κατάστασης που συνεχώς χειροτερεύει.
Έχει ανάγκη από συλλογική δράση για την ανατροπή αυτής της πραγματικότητας. Οι παρεμβάσεις, η δράση εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, οι τεκμηριωμένες προτάσεις που καταθέσαμε για όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, η ουσιαστική αντιπολίτευση στην απερχόμενη δημοτική αρχή και τους συμμάχους της, αποτελούν εγγύηση για τη συνέχεια.
Δεν έρχομαι ως αυτόκλητος σωτήρας της πόλης και των πολιτών. Είμαι δημοτικός σύμβουλος από το 2011 ως σήμερα και από το 2014 βρίσκομαι στο Δ.Σ. ως επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης «Ανατροπή στη Γλυφάδα» στη μάχη που δίνουμε εκατοντάδες άνθρωποι για να αλλάξει σελίδα η αγαπημένη μας πόλη.
Τονίζουμε όμως πως κανείς δεν διαθέτει την απόλυτη αλήθεια, ούτε οι προτάσεις του είναι οι μοναδικές που μπορούν να δώσουν τις αναγκαίες λύσεις για την πόλη μας και να βελτιώσουν τη ζωή μας σ’ αυτή. Και πιστεύουμε πως οι λύσεις αυτές για να υλοποιηθούν απαιτούν τη συμπόρευση όλων των δυνάμεων που έχουν σαν στόχο τη συσπείρωση και την ανάδειξη των πολιτών σε ρόλο πρωταγωνιστή, και ως βασικό ζητούμενο την ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή της κοινωνίας στα τεκταινόμενα της πόλης μας
Η Δημοτική μας κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα» συγκροτείται από δημοκρατικούς πολίτες που συμπορεύθηκαν για χρόνια στην κοινωνική ζωή της πόλης και τα κινήματα των πολιτών, από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, των Οικολόγων Πράσινων και της κεντροαριστεράς και είναι ανοικτή σε κάθε συμπολίτη μας που επιθυμεί να συμπαραταχθεί μαζί μας στον αγώνα μας για να αλλάξουν ριζικά τα αυτοδιοικητικά πράγματα στην πόλη μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε την αναγκαία πρόταση για τα Δημοτικά ζητήματα στο Δήμο της Γλυφάδας και να εμπνεύσουμε τους συμπολίτες μας να συμπαραταχθούν μαζί μας.
Η Γλυφάδα μπορεί και πρέπει να γίνει μια πόλη πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης, κέντρο της Νότιας Αθήνας.
Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη για τη διοίκηση του δήμου μας. Όλοι μαζί γιατί θεωρώ απόλυτα αναγκαία τη δική σας συμπαράταξη στήριξη και συμμετοχή. Είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσουμε. Και θα την κερδίσουμε όλοι μαζί!

Με εκτίμηση και σεβασμό
Τάσος Ταστάνης
Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας – Αρχιτεκτονας

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*