Με αέρα νίκης ο Μ. Φιλόπουλος στις ξεχασμένες γειτονιές της Ανω Γλυφάδας- «Αντίπαλος της πόλης, ο Παπανικολάου”

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ/ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by

Με αέρα νίκης ο Μ. Φιλόπουλος στις ξεχασμένες γειτονιές της Ανω Γλυφάδας

«Αντίπαλος της πόλης, ο Παπανικολάου”

Η Γλυφάδα αλλάζει σελίδα … Και απόψε στην πλατεία του Άγιου Τρύφωνα θα ακουστεί το πρώτο ηχηρό μήνυμα, από τους δημότες που προέρχονται από τις γειτονιές που παραγκώνισε η δημοτική αρχή του κ. Παπανικολάου. Ο Μάκης Φιλόπουλος κοντά στις ξεχασμένες γειτονιές της Γλυφάδας θα απευθυνθεί σε ένα πλήθος Δημοτών της Γλυφάδας στους οποίους ο απερχόμενος δήμαρχος συμπεριφέρθηκε, τα τελευταία 5 χρόνια, σαν να μην υπήρξαν ποτέ στην πόλη. Ο Μάκης Φιλόπουλος, αντίθετα, πηγαίνει στην Άνω Γλυφάδα, έχοντας έμπρακτα αποδείξει τη μέριμνα του για τους δημότες της περιοχής…

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Φιλόπουλος θα δεσμευτεί, ότι ως δήμαρχος όλων των Γλυφαδιωτών θα θέσει σε καθημερινή του προτεραιότητα, όλα τα προβλήματα της Άνω Γλυφάδας, όπως άλλωστε έκανε ως, επί χρόνια,  στέλεχος  της δημοτικής αρχής της πόλης, στο πρόσφατο παρελθόν. Ο κ. Φιλόπουλος έχοντας λάβει μηνύματα πως ο συνδυασμός ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ του οποίου ηγείται αυξάνει εντυπωσιακά τη δυναμική του, όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπης της ερχόμενης Κυριακής, αναμένεται να ανεβάσει τους τόνους ζητώντας επιτακτικά απαντήσεις για τα – αδιαφανή – πεπραγμένα  του απερχόμενου δημάρχου.

Συνεργάτες του κ. Φιλόπουλου, μάλιστα έλεγαν στο epikairo, ότι «ο κ. Παπανικολάου, θα ηττηθεί, όχι γιατί είναι αντίπαλος του Μάκη Φιλόπουλου, αλλά με τις πρακτικές του, έχει καταστεί αντίπαλος της πόλης»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*