ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Μαξίμου για τη “μαύρη τρύπα” στο ΚΕΕΛΠΝΟ “Κάποιοι έχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες και οφείλουν να απολογηθούν τόσο στον ελληνικό λαό όσο και στη δικαιοσύνη

MEDIA/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Γι’ αυτό παραληρούν ΝΔ-ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ)!!! Νέο μεγάλο «φαγοπότι» στα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ… «Μαύρη τρύπα» 89 εκατ. βρήκαν οι ορκωτοί λογιστές«Σε ποιες offshore, σε ποιες βίλες, σε ποια κότερα, σε ποιες «διαφημιστικές» εκστρατείες, σε ποιους λογαριασμούς μαύρου προεκλογικού πολιτικού χρήματος κρύφτηκαν αυτά τα 90.000.000€.;»

Άμεσο ήταν το σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος των εμπειρογνωμώνων για τα οικονομικά στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα οποία καταδεικνύουν σημαντική απόκλιση η οποία για τα έτη 2008-2013 ανέρχεται στα 89.229.474 ευρώ.

«… εμφανές τόσο από τα στοιχεία που προκύπτουν από αυτή την έκθεση, όσο και από όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από την πρώτη ημέρα σύστασης της Εξεταστικής Επιτροπής ότι κάποιοι έχουν πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες και οφείλουν να απολογηθούν τόσο στον ελληνικό λαό όσο και στη δικαιοσύνη», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Με το να φωνασκούν καλεσμένοι σε φιλικά τους ΜΜΕ και να σωπαίνουν όταν υπάρχουν αποκαλύψεις δεν θα καταφέρουν να αποσείσουν τις ευθύνες τους».

Όλη η ανακοίνωση του μεγάρου Μαξίμου:

Από την έκθεση των ορκωτών λογιστών για τον εντοπισμό διαφορών στους ετήσιους απολογισμούς που κατέθετε το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στο Υπουργείο Υγείας για την περίοδο 2007-2014, διαπιστώθηκε ότι 90 εκατομμύρια έκαναν φτερά.

Είναι πλέον εμφανές τόσο από τα στοιχεία που προκύπτουν από αυτή την έκθεση, όσο και από όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από την πρώτη ημέρα σύστασης της Εξεταστικής Επιτροπής ότι κάποιοι έχουν πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες και οφείλουν να απολογηθούν τόσο στον ελληνικό λαό όσο και στη δικαιοσύνη.

Με το να φωνασκούν καλεσμένοι σε φιλικά τους ΜΜΕ και να σωπαίνουν όταν υπάρχουν αποκαλύψεις δεν θα καταφέρουν να αποσείσουν τις ευθύνες τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top