Μαρινάκης: Είχαμε την καλύτερη ομάδα, του χρόνου θα υπερνικήσουμε κάθε εμπόδιο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στο συνέδριο της Θύρας 7 αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν αλλά και στις κινήσεις για του χρόνου, έδειξε ξανά πως στηρίζει τους Αγγελόπουλους και έκανε μνεία και για τον Ερασιτέχνη.

Ανάμεσα στα άλλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισήμανε πως «ήταν μια χρονιά που είχαμε την καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ο κόσμος το αναγνώρισε με τη μαζική του παρουσία και το χειροκρότημα στους παίκτες και τον προπονητή μας. Θα θυμόμαστε για πάντα το ιστορικό βράδυ με τη Μίλαν! Από άποψη ονόματος του αντιπάλου και σε ένα παιχνίδι που μπορεί να ήταν ομίλων, αλλά ουσιαστικά ήταν σαν νοκ-άουτ, ο αποκλεισμός της Μίλαν ήταν η ιστορικότερη πρόκρισή μας».

Για τη νέα σεζόν τόνισε στο συνέδριο της Θύρας 7 πως «για του χρόνου θα κάνουμε τις κινήσεις που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια ομάδα που θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη θέλουμε να προχωρήσουμε. Εμείς, άλλωστε, είμαστε η ομάδα που φέρνει τους περισσότερους βαθμούς στην Ελλάδα».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε και στον Ερασιτέχνη, για τον οποίο είπε: «Ο άθλος τους Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα συνεχιστεί. Είμαστε ο μόνος σύλλογος στην Ευρώπη που έχει καταφέρει τόσα σε μια δεκαετία. Με ό,τι είναι απαραίτητο για την επιβίωση και την υγεία του Ερασιτέχνη θα συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών».

Σχετικά με το κολυμβητήριο που έχει δεσμευτεί να φτιάξει, ανέφερε ότι περιμένει να δοθεί ο χώρος. ενώ για τους αδερφούς Αγγελόπουλους έδειξε ξανά πως τους στηρίζει απόλυτα.

Επιπλέον, μίλησε για τη σχέση Ολυμπιακού – Πειραιά και -μεταξύ άλλων- σχολίασε: «Για την πόλη του Πειραιά θέλω να πω ότι είμαστε εδώ για να προσφέρουμε. Ξέρετε ότι Πειραιάς και Ολυμπιακός είναι ένα! Και αυτές τις ημέρες που περπατάω στους δρόμους του Πειραιά ή σε εκδηλώσεις που βρίσκομαι με κάνει πολύ χαρούμενο το ότι νοιώθω ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Βλέπω ανθρώπους για παράδειγμα που εργάστηκαν στον Ολυμπιακό και τώρα δεν είναι στην ομάδα να είναι δίπλα μας και να μας υποστηρίζουν με πάθος. Αυτό θέλω και από εσάς. Να είστε αγαπημένοι. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Είμαστε νικητές».

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*