Κέρι Νίνταμ: Ξέρω ότι ο Μπεν είναι νεκρός, βοηθήστε με να τον βρω

ΕΛΛΑΔΑ by

Μετά από σχεδόν ένα μήνα η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ αποφάσισε να ολοκληρώσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των οστών του μικρού Μπεν στην Κω, χωρίς να βρεθεί κάτι, που να αποδεικνύει ότι εκεί θάφτηκε το παιδί.

Η μητέρα του Μπεν βρέθηκε στην Κω για να επισκεφτεί το χώρο όπου γίνονταν οι έρευνες και να ευχαριστήσει τους Βρετανούς αστυνομικούς για τις προσπάθειες που έκαναν όλο αυτό το διάστημα.

Η Κέρι Νίνταν δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή της για τον άνθρωπο που πιστεύει ότι σκότωσε άθελά του τον Μπεν: «Ο Μπάρκας ήξερε. Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση» είπε και συνέχισε με δάκρυα στα μάτια:

«Ξέρουν ότι ο Μπεν έχει πεθάνει αλλά δεν μπορούν να τον βρουν. Η αστυνομία είπε πως είναι ώρα να σταματήσουμε την έρευνα των τελευταίων 25 ετών. Έχουν δίκιο, αλλά δεν μπορώ να πω αντίο όταν ξέρω πως βρίσκεται κάπου στο νησί. Νιώθω ράκος. Δεν γίνεται να νιώσω χειρότερα απ’ ό,τι τώρα. Δεν έφυγε από την Κω, δεν τον πήρε κανείς, άρα είναι κάπου εδώ. Πιστεύουν πως είναι εδώ αλλά δεν μπορούν να ψάξουν τα χωράφια του καθενός ή τα σπίτια που χτίστηκαν τα τελευταία χρόνια. Θέλω να σκίσω το νησί για να τον βρω. Κάποιος ξέρει που είναι. Για όνομα του Θεού, βοηθήστε με να τον βρω. Ξέρουμε πως είναι νεκρός αλλά πρέπει να τον βρούμε. Δεν είναι εκεί που τον άφησα. Κάποιος ξέρει που είναι. Κάποιος άλλος τον έβαλε εκεί και δεν μπορώ να του πω αντίο μέχρι να μάθω ακριβώς που είναι. Σας παρακαλώ, αφήστε με να πω αντίο στον γιο μου. Δεν μπορώ να τον αφήσω εκεί, στο νησί. Πρέπει να τον βρω. Να τον πάρω κάπου όπου θα βρει γαλήνη, όπου θα βρω κι εγώ γαλήνη, όπου θα μπορώ να πενθήσω».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*