ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Κάποιος λέει ψέμματα!!! Ο Κυρανάκης ή η Αννα-Μισέλ; (ΒΙΝΤΕΟ) #ΕΕΤΤ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Ο Κυρανάκης αδειάζει την Αννα-Μισελ για τον αντιπρόεδρο της ΕΕΤΤ | Κάποιος λέει ψέμματα

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 αναφέροντας πως για την υπόθεση Παπαουλάκη “δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό”.

Τόνισε πως “δεν είναι αξιοσημείωτο ότι η συμμετοχή του κ. Παπαουλάκη στη συνάντηση που είχε η κ. Ασημακοπούλου με ιδιοκτήτες ραδιοσταθμών έγινε στα γραφεία της ΝΔ”.
Πρόσθεσε ότι “ο κ. Παπαουλάκης δεν είναι σύμβουλος της κ. Ασημακοπούλου”, αν και η ίδια το παραδέχτηκε χθες σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο 24/7, λέγοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου και πως είναι σύμβουλός της.
Όταν ακούστηκε στον αέρα η δήλωσή της, ο κ. Κυρανάκης απάντησε ότι “η δήλωση της κ. Ασημακοπούλου ήταν άστοχη και δεν εννοούσε αυτό που είπε”. Σημείωσε δε ότι “ο κ. Παπαουλάκης δεν έχει καμία άμισθη ή έμμισθη σχέση με τη ΝΔ”.

Αναλυτικά ολόκληρη η αρχική δήλωση της κ. Ασημακοπούλου στο Ραδιόφωνο 24/7:

Σε παρέμβασή του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, σημείωσε από τη δική του μεριά ότι: “η κ. Ασημακοπούλου, είπε ότι ο κ. Παπαουλάκης είναι μέλος του τομέα ψηφιακής πολιτικής και σύμβουλος της”.
Στο μεταξύ, όπως αποκαλύπτει σήμερα το ΕΘΝΟΣ, ο νόμος ορίζει ότι πρόεδρος και αντιπρόεδροι υπηρετούν με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Μάλιστα δεν μπορεί ούτε αμισθί να παρέχει τις συμβουλές του.
Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 το μέλος του ΔΣ του εμπορικού επιμελητηρίου Γιώργος Φλωράς, είπε ότι κατά παράβαση του νόμου, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, είναι η μόνη ανεξάρτητη αρχή που δεν έχει πειθαρχικό συμβούλιο για να ελέγχει τα μέλη της. Πρόσθεσε πως η συγκεκριμένη επιτροπή είναι αυτή που βάζει ή όχι πρόστιμα, άρα τα μέλη της πρέπει να είναι μακριά από κάθε κομματική δραστηριότητα.
Σημειώνεται ότι σήμερα, συνεδριάζει εκτάκτως η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την “υπόθεση Παπαουλάκη”.
Πηγές του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, θεωρούν αυτονόητη την πρόθεση της Επιτροπής να κινήσει πειθαρχική διαδικασία για την υπόθεση του κ. Παπαουλάκη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ,ΑΝΝΑ ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΕΤΤ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΟΥΛΑΚΗΣ,ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Go to Top