Κάνιας: Μας επηρέασε απόλυτα όλο αυτό, ήταν κάτι που δεν περιμέναμε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Ο Χοσέ Κάνιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή El Larguero του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena Ser. Εκεί μίλησε για τα γεγονότα στην Τούμπα, αναφέροντας -μεταξύ άλλων- ότι η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο σόκαρε αυτόν και τους συμπαίκτες του, ενώ τόνισε πως η εικόνα του όπλου στις φωτογραφίες επηρέασε την ομάδα.

«Ήταν κάτι που συνέβη πολύ γρήγορα. Αρχικά ο διαιτητής μέτρησε το γκολ και πήγαμε να πανηγυρίσουμε και μετά από πέντε λεπτά, έπειτα από συζήτηση με τον επόπτη, το ακύρωσε», ανέφερε αρχικά ο Κάνιας, ο οποίος αφού τόνισε ότι γι” αυτόν το γκολ έπρεπε να μετρήσει, επισήμανε τι ακολούθησε με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη:

«Οι δύο πάγκοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και όταν είδαμε τον πρόεδρο να κατεβαίνει, να μας λέει να μπούμε στα αποδυτήρια και να μην παίξουμε άλλο, μείναμε σε κατάσταση σοκ. Ακόμη, υπάρχουν εικόνες δικού μας συμπαίκτη, που του είπε να φύγει, γιατί θα ήταν κακό για την ομάδας μας. Έπειτα, όταν εμφανίστηκε στις εικόνες να φέρει ένα όπλο, μας επηρέασε απόλυτα, γιατί ήταν κάτι που δεν περιμέναμε».

Όσον αφορά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Κάνιας υποστήριξε: «Δεν το περίμενα, αλλά από μία πλευρά το καταλαβαίνω, γιατί είναι καταστάσεις που δεν μπορούν να επιτραπούν στο ποδόσφαιρο. Πήραν αυτό το μέτρο επειδή δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και αυτή τη στιγμή μας βλάπτει σε υπερβολικό επίπεδο».

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*