ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Με αέρα νίκης η παρουσίαση του συνδυασμού του Ασκούνη  -Σε κενές καρέκλες μιλάει ο Κάρναβος

ΕΛΛΑΔΑ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by

Η παρουσίαση του συνδυασμού Προοπτική Ζωής, του υποψήφιου δημάρχου Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη θα γίνει το Σάββατο του Λαζάρου, στο κεντρικό εκλογικό «στρατηγείο» του έμπειρου αυτοδιοικητικού. Και οι εκτιμήσεις λένε πως είναι πολύ πιθανό ο χώρος των γραφείων να αποδειχθεί πολύ μικρός για να φιλοξενήσει τον κόσμο που αναμένεται να εισρεύσει καθώς, όπως λένε έγκυρες τοπικές πηγές, η επάνοδος του Κώστα Ασκούνη στη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, έχει ήδη δημιουργήσει πολύ σημαντική δυναμική. Έτσι κι αλλιώς, ο κ. Ασκούνης θεωρείται – και  δικαίως –  ο δήμαρχος που οδήγησε την Καλλιθέα στη μετάβαση, από το χθες στο αύριο, όντας επί 4 τετραετίες στο τιμόνι του σημαντικού δήμου.

Η αποψινή συγκέντρωση αναμένεται να αυξήσει την παράσταση νίκης, για τον Κώστα Ασκούνη  και για έναν ακόμη λόγο … Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πηγές, ο απερχόμενος δήμαρχος Δημήτρης  Κάρναβος έχει απογοητεύσει σε τέτοιο βαθμό τους συνδημότες του, που φτάνει να μιλά σε… άδειες καρέκλες. Σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες τα της Καλλιθέας σε φιάσκο κατέληξε η προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Καλλιθέας στην αίθουσα Ιζολα  στις Τζιτζιφιές την 3/4/19.Ο Δήμος Καλλιθέας έκανε εκδήλωση με θέμα «Βιώσιμη Ανάπτυξη: Το πρόγραμμα που αλλάζει την πόλη μου».Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος είχε επενδύσει πολλά στην προεκλογική αυτή εκδήλωση  θεωρώντας ότι θα δημιουργούσε παράσταση νίκης από το πλήθος κόσμου το οποίο είχε υπολογίσει ότι θα ερχόταν. Τελικά η αίθουσα ήταν μισοάδεια…

Ο κ Καρναβος, γράφει η τοπική ιστοσελίδα , https://www.kallitheapress.gr/,  42 μέρες πριν της εκλογές θυμήθηκε τη βιώσιμη ανάπτυξη κι έκανε μια προτελευταία εκδήλωση με χρήματα του Δήμου. Μάλιστα προχώρησε σε μια καμπάνια ενημερώνοντας με SMS προσωπικές επιστολές κ’ φυσικά πολλά τηλέφωνα με έξοδα του δήμου όταν η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει από τις 26 Μαρτίου. Αυτό είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*