ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Η Νέα Δημοκρατία (στο γνώριμο γι’ αυτή “σπορ”) εκβιάζει το “ΠΟΤΑΜΙ” ….

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Στο γνώριμο γι΄αυτή σπορ, εκείνο του πολιτικού εκβιασμού, επιδίδεται η Νέα Δημοκρατία με αφορμή το Μακεδονικό ζήτημα, ενόψει και των πολιτικών εξελίξεων.

Δεν μπορεί να υπάρξει έστω και συζήτηση για συνεργασία μετεκλογικά εφόσον το Ποτάμι ή κάποιοι βουλευτές του ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας, είναι λοιπόν το μήνυμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στο ΠΟΤΑΜΙ, σε μια προσπάθεια ως επί το πλείστον να μπλοκάρει την κύρωση της Συμφωνίας από την ελληνική Βουλή.

Η αρχή είχε γίνει από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος προ δύο εβδομάδων είχε δηλώσει πως εάν το ΠΟΤΑΜΙ ψηφίσει στη Βουλή την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τη Ν.Δ. Τότε η άποψη είχε χαρακτηρισθεί “προσωπική” από την Πειραιώς. Φαίνεται όμως τελικά φαίνεται πως η συγκεκριμένη άποψη εκφράζει επισήμως τη ΝΔ και αποτελεί ηχηρό μήνυμα προς τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Άλλωστε ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ μαζί με τους βουλευτές Σπύρο Δανέλλη, Γιώργο Μαυρωτά και τον Σπύρο Λυκούδη υπό προϋποθέσεις έχουν ταχθεί υπέρ της επίλυσης του Μακεδονικού και της κύρωσης της συμφωνίας από τη Βουλή.

Τώρα δια στόματος του Νικήτα Κακλαμάνη και του Γιώργου Κουμουτσάκου μέσω του “ΝEWS247” το μήνυμα προς το ΠΟΤΑΜΙ έγινε ακόμη πιο σαφές.

“Δηλώσεις για το μέλλον και τους χειρισμούς καθίστανται δεσμευτικοί εφόσον διατυπώνονται από τον Πρόεδρο του κόμματος. Ο Θεοδωράκης θα πρέπει να γνωρίζει ότι όλα προσμετρώνται. Δεν γίνεται να μην εκτιμηθεί και να μην προσμετρηθεί από τη ΝΔ η στάση του Ποταμιού στη Συμφωνία των Πρεσπών” είπε ο τομέαρχης Εξωτερικών της ΝΔ. “Όσοι ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών δεν έχουν καμία θέση στη ΝΔ. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να συμπίπτουμε στα βασικά για να μπορούμε να συμπλεύσουμε” είπε από τη πλευρά του ο κ. Κακλαμάνης . FMVOICE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top