Η και καλά τρίτεκνη του Αυτιά, η Βρύνα, διορισμένη του Μητσοτάκη δεν βγάζει κιχ για το πετσόκομμα της 5μελούς οικογένειας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Ντροπή και μόνο ντροπή για την κατ’ ευφημισμό τρίτεκνη κα Βρύνα, που δεν βγάζει τώρα κιχ για το ότι κόπηκε απ’ την κυβέρνηση Μητσοτάκη σ’ όλους τους τριτέκνους το μέρισμα των 1000 ευρώ. Βλέπετε η εν λόγω κυρία πέτυχε τον σκοπό της, παραιτήθηκε για όλους …υγείας απ’ το δημόσιο και ανέλαβε υποδιοικητής σε νοσοκομείο.

Και για του λόγου το αληθές, το κείμενο απ’ το KONTRA NEWS:

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Φωτεινή Βρύνα παραιτήθηκε πριν μερικές ημέρες από καθηγήτρια Γυμνασίου, για λόγους υγείας, κάτι που είναι απόλυτα σεβαστό, αλλά σήμερα διορίζεται ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο ΓΝΝΠ «ο Αγ. Παντελεημων ΓΝΔΑ» «η Αγ. Βαρβαρα». Αφού έχει τόσο σοβαρούς λόγους που δεν της επιτρέπουν να εκτελέσει τα καθήκοντα της ως εκπαιδευτικός, ώστε να παραιτηθεί, πως μπορεί να αντεπεξέλθει στο βεβαρημένη ευθύνη διοίκησης ενός νοσοκομείου.

Η κ. Βρύνα επικαλέστηκε σοβαρούς λόγους υγείας και υπέβαλλε αίτηση παραίτησης στις 1/11/2019, από την υπηρεσία της, ως εκπαιδευτικός του 7ου Γυμνασίου Αμαρουσίου η οποία έγινε αποδεκτή στις 12/11/2019 κι αμέσως έγινε υποδιοικητής ΓΝΝΠ «ο Αγ. Παντελεημων ΓΝΔΑ» «η Αγ. Βαρβαρα».

Μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, όταν συντρέχουν τόσο σοβαροί λόγοι που την οδήγησαν σε παραίτηση από την εργασία της;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*