ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Η επίσημη ανακοίνωση για τα όσα δικαιούται η οικογένεια του ΗΡΩΑ Σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου και η ανάρτηση “φωτιά”…

ΑΜΥΝΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Σπάραξαν οι γονείς και η σύζυγός στο 40ήμερο μνημόσυνο του ήρωα Γιώργου Μπαλταδώρου (ΦΩΤΟ)Τι σκότωσε τον ΗΡΩΑ Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο – “Μίλησε” ο καταγραφέας του Mirage 2000-5 που έπεσε στη Σκύρο. Η ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας αναφέρει:

“Με αφορμή τον άδικο χαμό του πιλότου μας, Σγού (Ι) Μπαλταδώρου Γεωργίου, μας γνωρίζεται από το ΓΛΚ/ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ότι σύμφωνα με το ν. 4387/16, άρθρο 4, παρ. 2(ε), η σύνταξη της συζύγου με τα δύο τέκνα αυτής, θα διαμορφωθεί στο μικτό ποσό των 3.300€, μείον 6% υπέρ υγειονομικής περίθαλψης 198€ και πληρωτέο ποσό 3.102€ (ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΓΕΕΘΑ)”.

Επίθεση κατά των δημοσιογράφων που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, τα γνωστά fake news, με αφορμή τη σύνταξη της χήρας του άτυχου πιλότου της πολεμικής Αεροπορίας Γιώργου Μπαλταδώρου, εξαπέλυσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Πολάκη:

Τη θυμάστε την δήθεν είδηση ότι η χήρα του αδικοχαμένου πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου θα έπαιρνε σύνταξη 300-400 ευρώ; Ανακοινώθηκε λοιπόν επισήμως σήμερα (με υπογραφή Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους) ότι θα λάβει σύνταξη αρχηγου ΓΕΕΘΑ, δηλαδή 3.100 ευρώ.Τα δύο ανήλικα παιδιά έχουν, επίσης, “υιοθετηθεί” από τη Βουλή που θα συμβάλλει στα έξοδά τους μέχρι την ενηλικίωση ή την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Άλλο fake είναι διαθέσιμο ή να περιμένουμε τους επαγγελματίες του είδους;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΜΥΝΑ

Go to Top
%d bloggers like this: