Η συγκίνηση της Ρένας Δούρου στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ/ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by

Σε κλίμα απόλυτης στήριξης από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και συγκίνησης, από την πλευρά της Περιφερειάρχη Αττικής, η Ρένα Δούρου παρουσιάστηκε χτες ο συνδυασμός της,  για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του μεταξύ άλλων εξήρε το έργο της Ρένας Δούρου ενώ σχολίασε ότι Ρένα η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(“div-gpt-ad-1539094710702-0”); });

«Παλαιότερα» είπε ο κ. Τσίπρας ο περιφερειάρχης ή και πιο πριν ο υπερνομάρχης ήταν στο απυρόβλητο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια δια πάσα νόσο μάθαμε να ακούμε ότι φταίει η Περιφέρεια, φταίει η Δούρου». Απευθυνόμενος προς την Περιφερειάρχη είπε: «Ρένα η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα». Ακολούθως με ρητορικό και ειρωνικό τρόπο είπε ότι «η Ρένα Δούρου φταίει για μία σειρά δράσεις και πράξεις που ανέπτυξε στην τετραετία της, γιατί επί των ημερών της αποκαταστάθηκε η νομιμότητα και η διαφάνεια, γιατί προχώρησαν μεγάλα έργα πνοής στο οδικό δίκτυο, στην αντιπλημμυρική προστασία, μέχρι την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, την υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού για τη διαχείριση απορριμμάτων, την αποκατάσταση του Πεδίου του “Αρεως».

Τότε σε κλίμα συγκίνησης και απόλυτης αποθέωσης από τους παρευρισκόμενους στο ΣΕΦ η κάμερα έπιασε τη Ρένα Δούρου να είναι δακρυσμένη και να χειροκροτεί όρθια τον πρωθυπουργό.

Η Ρένα Δούρου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:

«Η μάχη της Αττικής, είναι η μάχη της Δημοκρατίας για τον τόπο, είναι η μάχη της προόδου και της ευημερίας του λαού μας, ανέφερε η Ρένα Δούρου στην εκδήλωση στο ΣΕΦ για την παρουσίαση του συνδυασμού της

Τηρήσαμε το συμβόλαιό μας με τους πολίτες. Και πλέον μπορούμε να σχεδιάσουμε όλοι μαζί τα επόμενα βήματα, μπροστά στις προκλήσεις που έρχονται», ανέφερε η Ρένα Δούρου.

«Δεν θα αφήσουμε τις δυνάμεις του χθες να σηκώσουν κεφάλι, δεν θα αφήσουμε να αλώσουν την πρώτη Περιφέρεια για να αλώσουν μετά την πατρίδα», ανέφερε η Ρένα Δούρου στην ομιλία της κατά την εκδήλωση της παρουσίασης του Συνδυασμού της στο ΣΕΦ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*