ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΓΕΛΑΕΙ μέχρι και η Μαρέβα με το “αντάρτικο” του Κυριάκου!!! Η Zeus + ΔΙΟΝΕ της κυρίας Μητοστάκη ψηφίζει… σκέτο Μακεδονία

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

“ΑΡΙΣΤΕΙΑ” … Αμετανόητος ο Μητσοτάκης προπαγανδίζει και καταστροφολογεί: Είναι μια κακή συμφωνία – Καλώ τον Τσίπρα να μην την υπογράψει. Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ξεκίνησε αντάρτικο, η σύζυγός του, όμως, και επιχειρηματίας, Μαρέβα Μητσοτάκη, είναι, φαίνεται, οπαδός της απόλυτα ωμής ρεαλιστικής πολιτικής.

Έτσι στο site της εταιρείας της Zeus + ΔΙΟΝΕ (https://www.zeusndione.com/stockists) υπάρχει χάρτης με τα σημεία πώλησης των ενδυμάτων και παπουτσιών που υπογράφει, στον οποίο τα Σκόπια φιγουράρουν ως Macedonia και σε παρένθεση FYROM.

Η Zeus + ΔΙΟΝΕ της Μαρέβας Μητσοτάκη

Τέτοιο λάθος από τη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι από αυτά που βγάζουν μάτι. Γιατί εδώ και κοντά 30 χρόνια η Ελλάδα και οι διεθνείς οργανισμοί αναγνωρίζουν τη γείτονα χώρα ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και όχι ως νέτο σκέτο Μακεδονία.

Απομένει να δούμε εάν η κ. Μητσοτάκη θα διορθώσει μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας το λάθος και θα αναγράψει τη χώρα ως «Severna Makedonija»/Βόρεια Μακεδονία. Εκτός κι αν το «Μακεδονία» δεν είναι λάθος αλλά άποψη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top