ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Γεια σας νεοελληνίδες και νεοέλληνες καραγκιόζηδες!!!!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ by

Προσπαθώ να εκφράσω όλα εκείνα, που οι περισσότεροι φοβούνται ν΄αγγίξουν γιατί κάνουν τζιζ…

Σε νοιάζει το θεαθήναι σου και η άποψη των άλλων για σένα, το πως δλδ θα βγεις αλώβητος και …μάγκας.

Ασχολείσαι με τα κόμματα για να νιώθεις κάποιος και αν έχεις την τύχη και σε βάλουν και σε καμια καλή θέση τότε γίνεσαι και ο μεγάλος πέφτουλας και γαμιάς!!!!

Κάθεσαι κάθε απόγευμα πριν την  έξοδό σου , στον καθρέφτη και καλλωπίζεσαι για να γίνεις “μπούτσαρος” ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ. Για να σε βλέπει ο κόσμος έξω και να λέει “αυτός-αυτή είναι καλά”.

Χασκογελάς σε ανούσιες παρέες με το άρωμα antonio vanderas που ο μοναδικός και απώτερος στόχος είναι το να γαμήσεις την καλύτερη, εκείνη που σου κάνει τα γλυκιά μάτια, να …ορκιστείς μετά ότι δεν θα το πεις σε κανέναν και το επόμενο πρωί, όλη η πόλη να χει μάθει το ….κατόρθωμά σου.

 Αν είσαι γυναίκα ξοδεύεις 3-4 ώρες την ….ανάπλαση του εαυτού σου, μη σε δει ο γκόμενος τις παρέας ότι έχεις ατέλειες δλδ, να αυτοεπιβεβαιωθείς ως η θηλυκή γκομενάρα της παρέας και να λες μετά τα δήθεν μυστικά σου στην ¨καλύτερή σου φίλη”.

Όποιος σ’ αγαπάει ειλικρινά σου φαίνεται λίγος, όποια ενδιαφέρεται για σένα μια εύκολη μετριότητα που συμπεριφέρεσαι σαν καrαργκιόζης.

Δεν σε νοιάζει για τις ψυχές των άλλων, δεν σε νοιάζει αν προκαλείς πανικό και πόνο, παρά να το χαίρεσαι και να το παρασοσsιάζεις ως έπαθλό σου.

Γειά σου νεοελληνίδα και νεοέλληνα!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Go to Top
%d bloggers like this: