Εθνική Ελλάδας: Άνω κάτω η ομάδα, ή κάποιοι «παλιοί» ή ο Αναστασιάδης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Τα θέματα που υπάρχουν στο «στρατόπεδο» της εθνικής Ελλάδας αποκάλυψε η ήττα 2-3 από την Αρμενία, για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Σχεδόν παράλληλα, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Άγγελος Αναστασιάδης προχώρησαν σε δηλώσεις με αντιδιαμετρικό πνεύμα, που κατέδειξαν ότι υπάρχει και διάσταση εντός της ομάδας.

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», μιλώντας στην CosmoteTV δεν κρύφθηκε και τόνισε πως εάν δεν υπάρξουν αλλαγές, τότε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν αξίζει να περάσει στα τελικά. «Αναλαμβάνω την ευθύνη εκ μέρους όλων των παιδιών Εγώ είμαι ο υπεύθυνος», είπε αρχικά.

Και -μεταξύ άλλων- πρόσθεσε: «Φέρουμε μεγάλη ευθύνη οι παίκτες, την οποία πρέπει να αναλάβουμε οι μεγαλύτεροι, με πρώτον εμένα. Την αναλαμβάνω όλη… Όταν παίζουμε με ομάδα σαν την Αρμενία και πρέπει να φάμε 2-3 γκολ ακόμη, δεν αξίζουμε να βρεθούμε πουθενά».

Για τα λόγια αυτά του αμυντικού της Άρσεναλ -με μια μικρή απόκλιση από τις δηλώσεις όπως έγιναν- ενημερώθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, όπου απάντησε: «Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στα τελικά. Εγώ το είπα, βλέποντας εμάς και τις άλλες ομάδες. Πιστεύω πως μπορούμε. Εάν ο Παπασταθόπουλος είπε ότι τα παρατάμε, δεν μπορεί να είναι εδώ.  Εάν δεν το πιστεύει, δεν μπορεί να είναι εδώ. Τι θα πει τα παρατάμε;». Για να συμπληρώσει: «Όταν γυρίσει το κουμπί από πάνω, τότε όλα θα γίνουν πολύ καλά. Αυτή είναι η απάντησή μου και στον κ. Παπασταθόπουλο και στους άλλους. Εάν δεν κάνω, θα φύγω».

Λίγο αργότερα ήρθε και η τοποθέτηση του Άγγελου Μπασινά. «Εγώ πιστεύω, ότι υπάρχει μέλλον, υπάρχουν παιδιά που θέλουν να δώσουν τα πάντα. Όποιος δε θέλει, ας μην έρχεται», σημείωσε ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής.

Και οι εξελίξεις δεν σταμάτησαν εκεί. Παπασταθόπουλος και Κώστας Μανωλάς, μίλησαν αργά το βράδυ με τον Βαγγέλη Γραμμένο, στον οποίο φέρεται να ξεκαθάρισαν πως δεν θα ξαναπαίξουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, εάν δεν αποχωρήσει ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Όπως δείχνουν όλα τα παραπάνω, υπάρχουν δύο «μέτωπα» στην Εθνική, των «παλιών» Παπασταθόπουλου, Μανωλά, ίσως και του Βασίλη Τοροσίδη που έμεινε εκτός αποστολής, παρόλο που δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού και του Αναστασιάδη, που έχει και τη στήριξη του Μπασινά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*