Έρποντας και γλείφοντας προσπαθούν να ζυγώσουν τον Ιβάν οι συκοφάντες του

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Του Θοδωρή Ζώτου

ζωτος1

 

Γλείφοντας και έρποντας τα σκουλίκια της ονομαζόμενης μόνο στην Ελλάδα ως “δημοσιογραφία” έχουν επιδοθεί στον ρόλο που γνωρίζουν πολύ καλά να εκτελούν, δλδ τον προαναφερθέντα.

 Βλέποντας ότι ο άνθρωπος του Μητσοτάκη, ο Μαρινάκης όχι μόνο δεν ήρθε σε ΜΕΓΚΑ και ΔΟΛ μετά βαϊων και κλάδων αλλά με σκούπα και φαράσι και δεν …συγκινήθηκε απ’ τις αγαστές υπηρεσίες που προσέφεραν οι παραπάνω στο μαύρο μέτωπο της διαπλοκής που ξέσκισε τον τόπο όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής προπαγάνδας, στράφηκαν αλλού…

 Μη έχοντας ιερό και όσιο προσπαθούν να προσεγγίσουν με τους πιο απίθανους τρόπους τον Ιβάν Σαββίδη να τους “προσλάβει” στο EPSILON, εκείνους που μέχρι και χτες “έσκιζαν τα ιμάτιά τους” και έβριζαν ασύστολα, συκοφαντώντας τον Ελληνοπόντιο επιχειρηματία με κάθε τρόπο και κάθε …κόπο.

 Υ.Γ. Έφτασαν στ’ αυτιά μας κάποιοι ψίθυροι για απόπειρα προσέγγισης του κ. Σαββίδη απ’ τα γνωστά λαμόγια της πιάτσας, που πουλάνε εκδούλευση σε Μητσοτάκη και Μαρινάκη, με στόχο να παίξουν τον δούρειο ίππο του Μητσοτακισμού μέσα απ’ το κανάλι του.

 Θέλουμε να πιστεύουμε πως “έχουσιν γνώσι οι φύλακες”.

 Θα επανέρθουμε…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*