Έργα και ημέρες Ιωακειμίδη!!! Προεκλογικές αναπλάσεις για γέλια και για κλάματα

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ/ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by

Ξεκίνησαν τα έργα υπό τον φαραωνικό τίτλο «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΠΑΝ. ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΩΣ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ». Διαβάζω στη μελέτη ότι με 360.000 € θα αναπλαστούν 2.600 τετραγωνικά μέτρα. Δηλαδή για να βοηθήσω στην άσκηση, ανάπλαση με 138 € ανά τετραγωνικό μέτρο.

Προφανώς δεν πρόκειται περί ανάπλασης. Αν υπήρχε φίλος εθελοντής Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δ.Σ. πρόθυμος να διαβάσει τη μελέτη που ψήφισε, θα διαπίστωνε ότι πρόκειται περί απλής πλακόστρωσης! «Το σπουδαιότερο έργο όλων είναι η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Νίκαιας.

Η έλευση του μετρό στη πόλη είναι η τελευταία και μοναδική ευκαιρία για να βγει η περιοχή του Αγίου Νικολάου, της Οσίας Ξένης και του Αγίου Γεωργίου από την υποβάθμιση που ήταν καταδικασμένες επί πολλές δεκαετίες», λέει στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του ο Γιώργος Ιωακειμίδης. Επομένως η προεκλογική πώληση της ανάπλασης του υποβαθμισμένου ιστορικού κέντρου της πόλης στοιχίζει μόνο 138€ το τ.μ. και αυτομάτως καθίσταται αναβαθμισμένο.

Κι όλα αυτά μια απλή πλακόστρωση όπως περιγράφει η μελέτη. Μην ανησυχείς Βασίλη Τράπαλη. Η ανάπλαση της Π. Τσαλδάρη του 2019 θα παραμείνει όπως τη σχεδίασες και υλοποίησες προ 20ετίας και μάλιστα όχι σε όλη της την έκταση. Θα αλλάξει η πλακόστρωση, άντε κι ο φωτισμός με λαμπτήρες LED! Με μια σημείωση.

Η πλακόστρωση θα γίνει χωρίς υποδομές Δικτύου Φυσικού Αερίου, που δυστυχώς δε φρόντισες να εγκαταστήσεις Βασίλη μου πριν 20 συναπτά έτη. Γι αυτό θα κολυμπάμε στη μαύρη κρίση για καμιά 15ετία ακόμα. Ανάπλαση πεζόδρομου το 2019, χωρίς διασφαλισμένες υποδομές Δικτύων Κοινής Ωφέλειας! Δε πειράζει, στην επόμενη εργολαβία κ. Ιωακειμίδη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*