Επενδυτές σε Γιαννακόπουλο: Πρώτα το ΟΑΚΑ, μετά την ΠΑΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Οι επενδυτές ξεκαθάρισαν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πως χωρίς υπογραφές για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ δεν σκοπεύουν να εμπλακούν στην ΠΑΕ και ετοιμάζουν άμεσες κινήσεις για να προχωρήσει το θέμα με την κυβέρνηση. Νέα συνάντηση την Πέμπτη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στο Λονδίνο εκεί όπου είχε συνάντηση με τους πανίσχυρους οικονομικά «συμπαίκτες» του για το πρότζεκτ του «Athens Alive» και τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Το κλίμα στην συνάντηση ήταν εξαιρετικό και οι δύο πλευρές έθεσαν επί τάπητος όλα όσα αφορούν αυτό το σπουδαίο πλάνο, με τον Γιαννακόπουλο να τους ενημερώνει για τις συζητήσεις με την κυβέρνηση αλλά και για την τραγική κατάσταση της «πράσινης» ΠΑΕ!

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι επενδυτές θέλουν το γρηγορότερο δυνατό να προχωρήσουν σε επίπεδο υπογραφών τις συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση και να ξεκαθαρίσει άμεσα το τελικό σχέδιο για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Καλογρέζας.

Στον αντίποδα, όμως, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να εμπλακούν άμεσα στην ΠΑΕ χωρίς να έχουν την παραμικρή διαβεβαίωση για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ. Κάτι που σημαίνει ότι αν δεν μπουν στέρεες βάσεις για το «Athens Alive», φαντάζει πολύ δύσκολο έως απίθανο να γυρίσει η σελίδα στην ΠΑΕ από τον Γιαννακόπουλο και τους επενδυτές.

Από κει και πέρα, οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση την Πέμπτη, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι επόμενες κινήσεις τους για να υλοποιηθεί το «Athens Alive» και να έρθει πιο κοντά στην λύτρωση ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός.

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*