ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΜΠΛ

Ελληνικά κόμματα βγήκαν παγανιά με γερμανικές σημαίες-Του Αθ. Μπέλτσου

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Φωτογραφία του Αθανάσιος Μπέλτσος.

Φωτογραφία του Αθανάσιος Μπέλτσος.

Μόνο ένας δοσίλογος θα έβγαινε 24 ώρες πριν το eurogroup και χωρίς να υπάρχει επίσημη εξέλιξη να προδικάζει αδιέξοδο και να προβαίνει σε επίσημες δηλώσεις πανηγυρίζοντας για το διαφαινόμενο αδιέξοδο λόγω της ανένδοτης στάσης που θα κρατήσει ο σακάτης του Βερολίνου ,ο ολετήρας των ΕΣ-ΕΣ Σόιμπλε. Προφανώς και έχουν στη Νέα Δημοκρατία απευθείας επαφή με την βάση της Γκεστάπο στο Βερολίνο και γνωρίζουν τι θα συμβεί στην αυριανή σύνοδο του Eurogroup.

Γιατί την ώρα μιας εθνικής διαπραγμάτευσης δεν λογίζεται να βγαίνει κόμμα ελληνικό( 😉 να προδικάζει τις εξελίξεις εις βάρος της χώρας ακόμη και αν υπάρχουν ανεπίσημες ενδείξεις περί αυτού. Είναι όπως λέει πολύ σοφά ο λαός : ΘΕΛΕΙ Η Π…..Α ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ. Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα σε κοινή γραμμή Νέα Δημοκρατία και Γερμανική κατοχή, Μητσοτάκης και Σόιμπλε με άρωμα Χριστοφοράκου και αναβίωση εποχών γερμανικής κατοχής και κυβερνήσεων Τσολάκογλου.

 Να φανταστώ ότι σε περίπτωση που τα γερμανικά στρατεύματα θα εισέβαλαν στην χώρα αυτοί θα έτρεχαν στα σύνορα να τους προυπαντήσουνε με λουλούδια και τραγούδια , κραυγάζοντας το μνημειώδες οι γερμανοί είναι φίλοι μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Go to Top