Έλενα Καυκαλά: Μιλά για τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις»

GOSSIP by

Η νεαρή ηθοποιός Έλενα Καυκαλά πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Μαρία Λεκάκη, και μιλά για τον ρόλο της και τον τρόπο που προέκυψε η πρόταση.

Η ίδια αναφέρει ότι πέρασε από δοκιμαστικό και ανέλυσε τα όσα θα δούμε να κάνει η ηρωίδα που θα υποδυθεί στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

Πως προέκυψε η πρόταση για να συμμετάσχεις στη σειρά «Μην Ψαρώνεις»;

 «Πέρασα από ένα δοκιμαστικό μαζί με πολλούς ακόμα ανθρώπους. Μάλιστα, το δοκιμαστικό ξεκίνησε για άλλο ρόλο από αυτόν που τελικά υποδύομαι. Ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος με διάλεξε και μου είπε ότι θέλει να υποδυθώ τη Ρόζα».

Τι χαρακτήρας είναι η Ρόζα;

«Είναι μια γυναίκα «στρατηγός» μέσα στην οικογένεια. Φροντίζει τα αδέρφια και τον μπαμπά της, κάτι το οποίο κάνει με όρεξη γιατί τους αγαπάει και θέλει να τρέχει γι” αυτούς. Στα δικά μου μάτια, η Ρόζα, είναι ένα κορίτσι πολύ αισιόδοξο που θέλει να κάνει τα πράγματα γύρω της καλύτερα. Αυτό φαίνεται και στη σχέση με την οικογένεια της, αλλά και στις σπου¬δές της καθώς θέλει να γίνει γιατρός. Παρόλο που είναι μικρομέγαλη, από την άποψη του ότι αναλαμβάνει την ιδιότητα της μάνας στο σπίτι, έχει και μια πολύ νεανική πλευρά. Δηλαδή είναι ώριμη και παράλληλα την βλέπουμε Και να ενηλικιώνεται, θα την δούμε να ερωτεύεται και αυτό θα την αλλάξει…»

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Κωνσταντίνο;

«Στον Κωνσταντίνο νομίζω πως η Ρόζα βλέπει έναν άνθρωπο που ξεχωρίζει από το περιβάλλον που έχει μεγαλώσει. Είναι ένας επιστήμονας που έχει το ίδιο ενδιαφέρον μαζί της. Οπότε ο Κωνσταντίνος, πέρα από το ότι μπορεί να της προκαλεί το ερωτικό σκίρτιμα, είναι και ένας άνθρωπος που τον εκτιμά και τον έχει σαν πρότυπο. Βέβαια, όπως φαίνεται, ο Κωνσταντίνος έχει διαφορετικές αξίες από εκείνη και είναι μεγαλωμένος αλλιώς. Αυτή η διαφορετικότητα τους θα έχει ενδιαφέρον. Ο ένας βλέπει στον άλλον πράγματα στα οποία δεν είναι συνηθισμένος και καλείται να επαναπροσδιορίσει τις αξίες του. Η Ρόζα δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να χαλάσει τη σχέση του με την Τάνια, αλλά κάτι την ιντριγκάρει σε αυτόν τον άνθρωπο, κάτι την ενδιαφέρει και μοιραία έρχονται κοντά», λέει στο MY TV.

 

Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*