Έλενα Ασημακοπούλου: «Νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα είμαστε πολυεργαλεία»

GOSSIP by

Για αυτά που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της κωμικής σειράς του Open tv «Για Πάντα Παιδιά» μίλησε η Έλενα Ασημακοπούλου και αποκάλυψε ότι έρχονται ανατροπές και πως η σειρά έχει αποκτήσει πολλούς μικρούς τηλεθεατές. 

«Από αυτή την εβδομάδα έρχονται ανατροπές! Παρ” ολίγον χωρισμοί, εξωσυζυγικές σχέσεις, ψυχολόγοι. Με λίγα λόγια, το σίριαλ είναι μια μικρογραφία της ζωής» αναφέρει και επιβεβαιώνει ότι η σειρά των Κωνσταντίνας Γιαχαλή και Βασίλη Κεχαγιά έχει πολλούς μικρούς τηλεθεατές…

«Η κόρη μου η Μαρία, που είναι οκτώ χρονών, τη βλέπει ανελλιπώς και της αρέσει πολύ. Το ίδιο και στις φίλες της! Μάλιστα, όταν κάθομαι στο δωμάτιο να διαβάσω τον ρόλο μου, εκείνη πολλές φορές μου λέει “Έλα να σου κρατάω τα λόγια” και δεν είναι λίγες οι φορές που υποδύεται τον Σταμάτη».

Οπως και η ηρωίδα της, η Ελενα είναι μια σύγχρονη γυναίκα που τρέχει να τα προλάβει όλα. «Νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα είμαστε πολυεργαλεία. Εμένα μου αρέσει αυτό και ας το καταφέρνω με πολύ λίγες ώρες ύπνου. Η ζωή μου είναι μοιρασμένη σε τέσσερα κομμάτια, οικογένεια – παιδί- γύρισμα και μαγαζί, αλλά τα προλαβαίνω όλα. Μάλιστα στο μαγαζί μου λειτουργεί και online και ασχολούμαι και μ” αυτό. Το Σαββατοκύριακο βέβαια δεν βάζω τίποτα στο πρόγραμμα γιατί θέλω να ξεκουράζομαι και να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου. Ετσι, η μικρή βγάζει το πρόγραμμα κι εγώ το ακολουθώ» αναφέρει στην Espresso.

Δες τους αγαπημένους celebrities και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*