Ελαμπντελαουί: Aπογoητευτική χρονιά για τον Ολυμπιακό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε συνέντευξή του σε νορβηγικό Μέσο στάθηκε στον Ολυμπιακό, στην… επόμενη μέρα αλλά και σε μία χρονιά που δεν πήγε καθόλου καλά φέτος.

Μιλώντας στο Nettavisen.no ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είπε για:
Την φετινή σεζόν: Δεν φτάσαμε κοντά σε αυτό που πραγματικά είμαστε. Αυτή είναι η 4η σεζόν μου στον σύλλογο και κερδίζαμε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, εκτός από φέτος. Αποτελούμε ξεκάθαρα την κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα και πήγαμε καλά στην Ευρώπη. Η φετινή χρονιά όμως ήταν απογοητευτική.

Το τι έφταιξε: Τίποτα δεν είναι εύκολο και υπήρξαν πολλές αλλαγές, τόσο σε παίκτες όσο και στο πόστο του προπονητή. Δεν είναι κάτι απλό να διαμορφώνεται ένα γκρουπ παικτών όσο γρήγορα απαιτεί ή ζητάει ένας προπονητής. Ωστόσο ο σύλλογος κάνει κάποιες επιλογές, τις οποίες οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να σέβονται και να δουλεύουν σε αυτήν την βάση.

Τις αλλαγές στον πάγκο: Είναι εύκολο να κατηγορείς τον έναν ή τον άλλον. Όμως είναι αλήθεια πως απλώς δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε. Ο λόγος που κυριαρχήσαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι πως δουλεύαμε πολύ σκληρά για να το πετύχουμε και δείχναμε την ποιότητά μας στο γήπεδο.

Τα επεισόδια στα ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Έγιναν πολλά, όμως δεν μπορώ να πω ότι αυτά τα επεισόδια είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο πραγματοποιήσαμε μια άσχημη σεζόν. Είμαστε Ολυμπιακός και τίποτα πέρα από τη νίκη δεν είναι αρκετό.

Το μέλλον του: Έχω 2 ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ο σύλλογος έπραξε ότι ήταν απαραίτητο για να υπογράψω τη νέα συμφωνία. Αυτά είναι πράγματα που δεν ξεχνάω. Οπότε θα ήθελα να κάνω ότι περισσότερο μπορώ για να το ανταποδώσω. Ακόμη και μετά από μια απογοητευτική σεζόν, είμαστε πάντα ο Ολυμπιακός και αυτό είναι κάτι σπουδαίο. Για να είμαι ειλικρινής, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι εδώ. Αλλά όπως ξέρετε, τα πάντα μπορεί να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις. Το μέλλον θα δείξει.

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*