ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ σε ΤΥΦΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ που ζει από το ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

ΣΟΚ !!! Η γυναίκα έχει απώλεια όρασης 100%, έχει περάσει επιτροπή αλλά ακόμη να πάρει τη σύνταξή της !!!

Η κυρία Αθηνά Θεοφυλάτου έχασε το φως της από ασθένεια που πέρασε. Ενώ έχει περάσει από επιτροπή του ΚΕΠΑ ακόμα περιμένει τη σύνταξή της και πλέον δεν έχει ρεύμα στο σπίτι της.

«Είμαστε χωρίς ρεύμα. Είμαι εγώ που είμαι τυφλή, έχω περάσει εγκεφαλικά και δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Μου κόψανε το ρεύμα δύο μέρες, δεν μπορώ να πλυθώ, ούτε τίποτα. Παίρνω δύο κατοστάρικα το μήνα και περνάω με αυτά», είπε η κυρία Θεοφυλάτου στο OPEN.

«Είμαι διαβητική και μου φέρνουν από το Δήμο το φαΐ και εγώ δεν κάνει να φάω όλα τα φαγητά και πέφτω χάμω και λιποθυμάω από τις υπογλυκαιμίες», είπε η κυρία Θεοφυλάτου.

«Τον καιρό που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνα στο Μαξίμου τηλέφωνο και μου το ένωναν σε τρεις ώρες το ρεύμα. Είχα χαρτιά που ήμουν τυφλή και σε δύο-τρεις ώρες το ένωναν», ανέφερε.

Τόσο η ίδια όσο και ο Δήμος είχαν κάνει παρέμβαση και έστειλαν στο γραφείο του πρωθυπουργού επιστολή ενώ η γυναίκα έπαιρνε τηλέφωνο και της επανασύνδεαν το ρεύμα.

«Δεν έχω κανέναν, οι γείτονες με συντηρούν. Τώρα δύο μέρες που δεν έχω ρεύμα, ούτε μπάνιο δεν έχω κάνει. Τίποτα», δήλωσε.

«Είχα πολλούς θανάτους και πολλές ασθένειες, είμαι χειρουργημένη με μηχάνημα καρωτίδας και είχα πολλά βάσανα», είπε.

Για πολλά χρόνια η κυρία Θεοφυλάτου διατηρούσε κατάστημα με χειροποίητες τσάντες.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το ρεπορτάζ του OPEN TV:

ΠΗΓΗ reader.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: