ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Εγκάρδια συνάντηση της Ρένας με τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Για όσους δεν είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, σε κάποια στροφή της διαδρομής της ζωής τους, αρκεί το όνομά του, για να γεμίσεις προσδοκίες.

Ο Νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής όμως, είναι “Ελπιδοφόρος” για την Ορθοδοξία και τη μεγάλη κοινότητα των Ελλήνων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κυρίως λόγω των ταυτοτικών πλεονεκτημάτων χαρακτήρα και ικανοτήτων, που του επέτρεψαν να πετύχει, αλλά και να γίνει αγαπητός από το ποίμνιο, σε κάθε άλλη σημαντική αποστολή την οποία ανέλαβε μέχρι σήμερα.

Άνοιξε την αγκαλιά της Μεγάλης Εκκλησίας ειδικά για εκείνους που αναζητούσαν ένα στήριγμα ψυχής, στις δυσκολίες της ζωής τους, και έφερε τα διδάγματα του κλήρου πιο κοντά στις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών.

Η θερμή υποδοχή της έναρξης της ποιμαντορίας του από την Ομογένεια, μας γεμίζει όλους με τη βεβαιότητα της ελπίδας ότι η Αρχιεπισκοπή Αμερικής θα διατηρήσει ζωογόνο το φως της κοινωνικής προσφοράς και της εθνικής ενότητας, ειδικά σε εποχές σύνθετες και αποπροσανατολιστικές, όπως αυτή στην οποία ζούμε σήμερα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, καπέλο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, καπέλο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Go to Top
%d bloggers like this: