Διορίστηκε ο πρώην συνέταιρος του Νίκου Γεωργιάδη από τον Αδωνι Γεωργίαδη !

ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Διορίστηκε κι ο πρώτος εξάδελφος της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Φωτογραφίζεται υπερήφανος για την εξαδέλφη του και διορίζεται από τον Αδωνι Γεωργιάδη

Αλλά έχει και σχέσεις και με τον άλλο Γεωργιάδη

Η εταιρεία με πρόεδρο τον Ν. Γεωργιάδη

Ο Ν. Σοφιανός συνδέεται όμως και με άλλου είδους σχέση με τον Ν. Γεωργιάδη. Εκτός από φίλοι και συμμαθητές, υπήρξαν κατά το παρελθόν και συνεργάτες. Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το ΦΕΚ της 7ης Αυγούστου του 2009, Ν. Γεωργιάδης και Ν. Σοφιανός είχαν συνεργαστεί στην εταιρεία DEMOS AE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ με διακριτικό τίτλο DEMOS CONSULTING. Πρόκειται για εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτό, οι δύο συμμαθητές συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας το οποίο εκλέχθηκε με τριετή θητεία, ο Ν. Γεωργιάδης ως πρόεδρος και ο Ν. Σοφιανός ως μέλος. Τη συμμετοχή του στην εταιρεία παραδέχεται και ο ίδιος ο Ν. Γεωργιάδης σύμφωνα με όσα αναφέρει στο βιογραφικό του. Πιο αναλυτικά, από το 2007 μέχρι και το 2010 ο Ν. Γεωργιάδης ήταν πρόεδρος και διευθυντής αυτής της εταιρείας.

Το ΦΕΚ που δείχνει τη συμμετοχή του μαζί με τον Νίκο Σοφιανό στο ΔΣ της εταιρείας DEMOS ΑΕ
Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος παρευρέθηκε στο δικαστήριο, δίχως να καταθέσει υπέρ του Ν. Γεωργιάδη, όπως έκανε η ξαδέρφη του Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου. Φρόντισε, ωστόσο, μετά την καταδίκη του να ξεπλύνει τον Ν. Γεωργιάδη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook όπου κοινοποίησε την άποψη του Αντύπα Καρίπογλου.

«…Στην Ελλάδα του 2019 καταδικάστηκε και καταστράφηκε ένας άνθρωπος χωρίς κατάθεση κανενός θύματος και κανενός μάρτυρα», καθώς επίσης ότι «η πρόεδρος του Δικαστηρίου είχε βουρκώσει και η άλλη δικαστής σχεδόν έκλαιγε» κατά τη διάρκεια της αγόρευσης του συνηγόρου υπεράσπισης. Μάλλον βέβαια ο Ν. Σοφιανός αναφέρεται σε κάποια άλλη δίκη, γιατί στη συγκεκριμένη τόσο η πρόεδρος όσο και ο εισαγγελέας του δικαστηρίου ήταν καταπέλτες εναντίον του Ν. Γεωργιάδη για την υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικα. Φυσικά και είναι δικαίωμα του Ν. Σοφιανού να παρακολουθεί οποιαδήποτε δίκη, ειδικά ενός συμμαθητή του με τον οποίο ίσως υπάρχει και αμοιβαία αλληλοεκτίμηση. Ένα πολιτικό πρόσωπο, όμως, όπως ο Ν. Σοφιανός, αποτελεί παράδειγμα για τους πολίτες με τη στάση του. Και καλώς ή κακώς το να υπερασπίζεται ένα πρόσωπο που ασελγούσε σε ανήλικα δεν είναι τιμητικό για τον ίδιο, όσο καλά και να γνωρίζει τον θύτη της υπόθεσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*