ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Δημήτρης Βέττας: «Μαζί για την Ελλάδα των απλών, καθημερινών ανθρώπων, που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

 

Δημήτρης Βέττας: «Μαζί για την Ελλάδα των απλών, καθημερινών ανθρώπων, που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο»

«Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για την Ελλάδα, αποφασίζουμε για τη Φθιώτιδα. Κατά τη βουλευτική μου θητεία είχα πάνω απ’ όλα γνώμονα το συμφέρον του τόπου όπου γεννήθηκα, του τόπου που με στήριξε στο πιο αποφασιστικό βήμα μου: Να τον υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος∙ ήταν δύσκολος, ανηφορικός, γεμάτος προκλήσεις αλλά και δυσκολίες τις οποίες κι αντιμετώπισα αγόγγυστα χάρη στη συμπαράστασή σας και την ενθάρρυνσή σας να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να υλοποιούμε από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα και απαιτητικά έργα∙ έργα που φέρουν όχι την υπογραφή Βέττα, αλλά την υπογραφή της θέλησής μας που μαζί κάναμε πράξη.

Λένε ότι το καθήκον είναι το τίμημα του προνομίου. Όμως σε ό,τι με αφορά, προνόμιο είναι το ίδιο το καθήκον. Είναι το καθήκον απέναντι στην κοινωνία, στον τόπο, στους πολίτες και στους συμπατριώτες μου, απέναντι σε όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και μου το εμπιστευτήκατε.

Και σας ζητώ πάλι μέσα στη νέα και καθοριστική συγκυρία για τη χώρα και για τη Φθιώτιδα όπως ξεκινήσαμε μαζί, όπως μεταρρυθμίσαμε και δημιουργήσαμε μαζί, να δικαιούμαστε να συνεχίσουμε μαζί!»

Δημήτρης Βέττας
Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Πηγή: http://www.lamiareport.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Go to Top
%d bloggers like this: