Δείτε το ιδανικό σπίτι διακοπών που χρησιμοποιείται σαν σκηνή

ΚΟΣΜΟΣ by

Μια εταιρεία από την Εσθονία αποφάσισε να κάνει πολύ πιο άνετη τη διαδικασία των διακοπών με την κατασκευή ενός σπιτιού, το οποίο μπορεί να συναρμολογηθεί μέσα σε διάστημα τεσσάρων ωρών.

Το ιδανικό σπίτι για τους εκδρομείς, ονομάζεται Koda και οι διαστάσεις του φθάνουν τα 24,15 τετραγωνικά μέτρα. Όταν συναρμολογηθεί πλήρως, στο εσωτερικό του σχηματίζεται ένα σαλόνι, μια κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο.

Η καινοτόμα κατασκευή αποσυναρμολογείται εύκολα, καθιστώντας το έτσι ιδανικό για μεταφορά. Ακόμα διαθέτει σημεία σύνδεσης για παροχή νερού, ηλεκτρισμού και αποχέτευσης, ενώ σε περίπτωση ανάγκης, διαθέτει περισσότερα τμήματα που μπορούν να συναρμολογηθούν στο κύριο τμήμα του σπιτιού.Η τιμή του ωστόσο είναι αρκετά υψηλή, καθώς κοστίζει 95.000 δολάρια. Η κατασκευαστική του εταιρεία, Kodasema, ανέφερε σχετικά με το δημιούργημα της: «Η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το σπίτι μας και αν αυτό εξυπηρετεί τις ανάγκες μας. Τα σπίτια και τα διαμερίσματα μας δεν μπορούν να μετακινηθούν, αλλά το Koda μπορεί».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*