Δείτε τί έλεγε ο Παπαδημάτος για τη Νέα Δημοκρατία, όταν αποχωρούσε από το κόμμα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ/ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ by

Οι καταγγελίες του κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά και η δέσμευσή του ότι “παύει από σήμερα οριστικά η ενασχόλησή μου με αυτό το κόμμα…”

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά ακόμα περισσότερες φορές έχει αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία στο παρελθόν, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος. Από το κόμμα δηλαδή, που σήμερα επιθυμεί την στήριξή του για το Δήμο Πατρέων.

Ο πρώην βουλευτής μπορεί να θέλει να εμφανίζεται ως θεματοφύλακας της γαλάζιας παράταξης, αλλά οι καυστικές δηλώσεις που κατά καιρούς έχει κάνει κατά του κόμματος και των αρχηγών της, είναι ενδεικτικές των πολιτικών του μεταλλαγών και μεταμορφώσεων.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» στις 13/5/2012 ο κ. Παπαδημάτος είχε καταγγείλει τη Νέα Δημοκρατία και είχε δηλώσει ότι παύει οριστικά η ενασχόλησή του με αυτό το κόμμα:

«Μετά από 37 χρόνια συνεχούς παρουσίας μου στην πρώτη γραμμή της παράταξης και μετά από το σβήσιμο του πυρσού της Νέας Δημοκρατίας από τον αρχηγό της και τους περί αυτόν, παύει από σήμερα οριστικά η ενασχόλησή μου με αυτό το κόμμα, που δεν έχει σχέση με εκείνο που ιστορικά διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην πορεία του τόπου από την στιγμή που το ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Στις 5 Ιουλίου 2013 ο Νίκος Παπαδημάτος, είχε προσχωρήσει στο κόμμα «Νέα ΜΕΡΑ» κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

Η δήλωση του έχει ως εξής: “Μετά από 39 χρόνια συνεχούς και συνεπούς πολιτικής δράσης, αναγκάζομαι να επισημοποιήσω την αποχώρησή μου από τη ΝΔ. Υπηρέτησα το κόμμα με πίστη στις αρχές του, αφοσίωση και ανιδιοτέλεια, πιστός διαχρονικά στις αρχές και τις αξίες που μας ενέπνευσε ο ιδρυτής της παράταξης Κων/νος Καραμανλής.

Το ποτήρι ξεχείλισε με τη δήλωση του κ. Σαμαρά για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ «μας χωρίζουν πολλά, αλλά μας ενώνουν τα πάντα». Το συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ Παπανδρέου – Βενιζέλου βάρυνε καταλυτικά στη δύσκολή απόφασή μου.

Ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο της Νέας Μεταρρυθμιστικής Ριζοσπαστικής Ανασυγκρότησης (Νέα ΜΕΡΑ) ενώνω τις δυνάμεις μου για Εθνική Ανεξαρτησία, Κοινωνική Συνοχή και Ανάταξη της πατρίδας”.

Δείτε επίσης τί έλεγε για τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά, στον δημοσιογράφο Γιάννη Πομώνη τον Μάιο του 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*