Β. Σκουντής: Δυο Σπανούληδες και κανένας Διαμαντίδης!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Ένα πρωτάθλημα βγαλμένο από το National Geographic!

Tυγχάνει το σημερινό τζάμπολ του πρωταθλήματος μπάσκετ να συμπίπτει με την 89η επέτειο από τη γέννηση του σπουδαίου Ελληνα λογοτέχνη Κώστα Ταχτσή και να πώς έδεσε το γλυκό!

Οντως έδεσε από σημειολογικής πλευράς διότι το γνωστότερο μυθιστόρημα του (δολοφονηθέντος το 1988) συγγραφέα τιτλοφορείται «Το τρίτο στεφάνι» και αρχής γενομένης από σήμερα μένει κι εμείς να δούμε -και να βλέπουμε έως τον Ιούνιο- ποιοι θα σημαδεύουν διάνα στο καλάθι και ποιοι θα βαράνε στα στεφάνια!

Γελώ τώρα που το γράφω, αλλά λόγω επωνύμου εκείνος ο οποίος θα είχε την προτεραιότητα να σημαδεύει διάνα είναι ο Νικ Καλάθης, ωστόσο μετά τα 0/8 τρίποντα που είχε στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, άσ' το να μείνουμε φίλοι!

Τζάμπολ λοιπόν σήμερα σε ένα πρωτάθλημα που περισσότερο και νωρίτερα από κάθε άλλη φορά καλείται να αποδείξει πως ενώ του κρέμονται οι κόκκινες και οι πράσινες προβοσκίδες, εντούτοις (που λέει συχνά και ο Ιτούδης) δεν είναι ελέφαντας!

Ανακάτεψα επίτηδες και τον Δημήτρη και μάλιστα από την αρχή σε αυτήν την υπόθεση διότι μοσχοβίτικο χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει: πριν από πέντε μήνες η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και προφανώς ο Πεδουλάκης και ο Σφαιρόπουλος θα επιδιώξουν να στήσουν αναχώματα ώστε αυτό να μην επαναληφθεί και στην Κωνσταντινούπολη.

Βεβαίως ο Ιτούδης λείπει από το ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και τέσσερα χρόνια και δεν έχει πλέον σχέση με τα τοπικά δρώμενα, αλλά με εξαίρεση τη μεθεπόμενη Δευτέρα και το ντέρμπι του δευτέρου γύρου και μέχρι να σφίξουν τα γάλατα (των πλέι οφ) αυτά τα τοπικά δρώμενα δεν θα απασχολήσουν ιδιαιτέρως ούτε τον Γιάννη ούτε τον Αργύρη.

Πηγή: Goal

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*