Αυγενάκης: Οι επερχόμενες εκλογές θα έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ by

Για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τις επερχόμενες εκλογές μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρώτο Θέμα 104,6 ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε αδιέξοδο, σε μια κατάσταση “μπρος γκρεμός, πίσω ρέμα”» είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Αυγενάκης επισήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αποφύγει τις εκλογές, δεν θέλουν να ψηφίσουν πολλοί πολίτες και για το λόγο αυτό δυσκολεύουν τις εκλογικές διαδικασίες για να αποθαρρύνουν τους ψηφοφόρους».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(“div-gpt-ad-1539094710702-0”); });

Ο γραμματέας της ΝΔ ανέφερε ότι με την εγκύκλιο που έστειλε πριν μερικές ημέρες στα κομματικά στελέχη του κόμματος καθορίζονται οι προτεραιότητες.

«Η εγκύκλιος που απέστειλα πριν μερικές ημέρες απευθύνεται  στα κομματικά μας στελέχη, αυτούς δηλαδή που αποτελούν τον κορμό του οργανωτικού μας. Με την εγκύκλιο αυτή βάζουμε προτεραιότητες. Στην Νέα Δημοκρατία βλέπουμε την μεγάλη εικόνα: Καταρχάς σε επίπεδο δημοτικών εκλογών έχουμε επιλογές – στηρίξεις, αλλά δουλεύουμε και εστιάζουμε στο δεύτερο γύρο».

Ο βουλευτής μίλησε και για τις επερχόμενες εκλογές.

«Οι περιφερειακές εκλογές είναι άκρως πολιτικές εκλογές. Στις ευρωεκλογές δε ζητάμε χαλαρή ψήφο, απεναντίας πλήρη ενεργοποίηση όλων και βέβαια οι εθνικές εκλογές που δεν θα αργήσουν να έρθουν είναι η μητέρα των μαχών. Η παράταξη μας, τα στελέχη μας θα δώσουμε όλες τις μάχες ενωμένοι» είπε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Βρισκόμαστε σε εκλογική ετοιμότητα και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες. Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα να υπάρχουν εκλογικοί αντιπρόσωποι μας σε κάθε κάλπη, σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, έτσι ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν ορθώς και το αποτέλεσμα να είναι αδιάβλητο».

Όπως είπε «οι επερχόμενες εκλογές θα έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος». «Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν και να επιλέξουν: αν συμφωνούν με την πολιτική του κ. Τσίπρα για την οικονομία, για την Μακεδονία, για τα εθνικά, αν εγκρίνουν αυτές τις πολιτικές ας τον ψηφίσουν» ανέφερε προσθέτοντας «αν όμως έχουν κουραστεί, αν έχουν υποφέρει, αν έχουν ζημιωθεί, ζητάμε να το πουν καθαρά και δυνατά».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*