ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

tzanakopoulos-kikilias

Η ΝΔ του Μητσοτάκη δεν δικαιούται να μιλά για αριστεία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η τελευταία που δικαιούται να μιλά για αριστεία.

Η Νέα Δημοκρατία Στον αστερισμό Κυριάκου Μητσοτάκη, Βασίλη Κικίλια, Αδωνι Γεωργιάδη, Μακάριου Λαζαρίδη, Τάκη Θεοδωρικάκου και άλλων μετριοτήτων!
Όλοι μαζί δεν φτάνουν στο νύχι του Τζανακόπουλου.

Μία σύγκριση μεταξύ Τζανακόπουλου και Κικίλια θα σας πείσει.

Ο εκπρόσωπος τύπου Β. Κικίλιας είναι ο τυπικός εκπρόσωπος της μετριοκρατιας στην Ελλάδα.
Πως είναι δυνατόν η Νέα Δημοκρατία να μιλά για αριστεία όταν η προμετωπίδα της, δηλαδή ο εκπρόσωπος τύπου, είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη της μετριότητας που οφείλει την πολιτική την ύπαρξη του στα πιστόνια που απέκτησε μέσω δημοσίων σχέσεων; Φέρνουμε μερικά παραδείγματα:
Παράδειγμα πρώτο. Μέτριος μπασκεμπολίστας. Καμιά σχέση με τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ. Ας ρωτήσει κανείς τον Γιάννη Ιωαννίδη για τα ταλέντα του Βασίλη Κικίλια. Καλός για να καταστρέφει το παιχνίδι, ακατάλληλος για να βάζει καλάθι ή να τριπλάρει αντίπαλο.
Ακόμη πιο μέτριος ως γιατρός. Διόλου τυχαίο ότι δεν μπήκε στην ιατρική μέσω των κλασικών πανελληνίων εξετάσεων, όπου για να μπει ο νεοέλληνας βγάζει καντάρια ιδρώτα.
Ο Βασιλάκης Κικίλιας μπήκε στην ιατρική μέσω αθλητισμού. Αν έδινε πανελλήνιες εξετάσεις είναι ζήτημα αν θα πετύχαινε σε κανένα ΤΕΙ επαρχίας.

Και ακόμη πιο μέτριος πολιτικός. Πως να μην σκεφτεί κανείς ότι για να ανέβει πολιτικά εκμεταλλεύτηκε ο αθεόφοβος την γνωριμία του με έναν ακόμη πιο μέτριο από εκείνον μπασκεμπολίστα του Πανιωνίου, τον περιβόητο κύριο Γιαννούλια ο οποίος επιχείρησε να κάνει πολιτική καριέρα στις ΗΠΑ, αλλά κόπηκε στα play off. Απλά ο Γιαννούλιας υπολόγιζε να συντηρήσει τον μύθο του αν εκλεγόταν η Χίλαρι Κλίντον. Και αυτό δεν συνέβη και τώρα βρίσκεται στα αζήτητα. Έλα όμως που ο Βασιλάκης Κικίλιας είχε προλάβει να επενδύσει σε αυτό πριν απο τις εκλογές στις ΗΠΑ.
Όταν λοιπόν κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη Βγάζεις στο κλαρί για να σε εκπροσωπήσει ο Βασίλης Κικίλιας, τι έχεις να πεις σε τόσα αξία ελληνόπουλα που έχουν διακριθεί παντού με την αξία τους; Η Νέα Δημοκρατία Στον αστερισμό Κυριάκου Μητσοτάκη, Βασίλη Κικίλια, Αδωνι Γεωργιάδη, Μακάριου Λαζαρίδη, Τάκη Θεοδωρικάκου και άλλων μετριοτήτων!

Όλοι μαζί δεν φτάνουν στο νύχι του Τζανακόπουλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Go to Top