ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-«Ο Παντελίδης οδηγούσε το τζιπ» απεφάνθη ο Εισαγγελέας

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ by

Ο Παντελίδης οδηγούσε το τζιπ. Θα τιμωρηθεί άραγε κάποιος από τους «δημοσιογράφους» που διακινούσαν τα σενάρια συνωμοσίας μόνο και μόνο κλικς;

Το πόρισμα της εισαγγελίας βγήκε και ο Παντελής Παντελίδης φαίνεται πως ήταν ο οδηγούς του μοιραίου τζιπ εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τον Πέτρο Κουσουλό που μετέδωσε η εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», βάσει πορίσματος της εισαγγελίας, ο Παντελής Παντελίδης ήταν εκείνος που οδηγούσε το μοιραίο τζιπ στο οποίο έχασε τη ζωή του.Έτσι, αποδεικνύεται πως η Φρόσω Κυριάκου καθόταν στη θέση του συνοδηγού και η Μίνα Αρναούτηστο πίσω κάθισμα. Ενάμιση χρόνο μετά, οι εισαγγελικές αρχές καταλήγουν ότι ο τραγουδιστής ήταν αυτός που οδηγούσε το όχημα και η υπόθεση περνά στο αρχείο.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει τα εξής:

«Η εισαγγελική έρευνα, η οποία διερευνούσε το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο εισαγγελικός λειτουργός απεφάνθη ότι το τζιπ οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Μετά την πραγματογνωμοσύνη η οποία έγινε, κατέληξε ο εισαγγελικός λειτουργός ότιβάσει των χτυπημάτων τα οποία έφερε ο Παντελής Παντελίδης στο σώμα του ήταν εκείνος ο οποίος οδηγούσε το τζιπ, ότι η Φρόσω Κυριάκου καθόταν στη θέση του συνοδηγού και ότι η Μίνα Αρναούτη καθόταν στο πίσω κάθισμα. Την περασμένη εβδομάδα, συγκεκριμένα την Τετάρτη, η υπόθεση κατέληξε στο αρχείο μέσω διάταξης. Οι δικηγόροι της οικογένειας Παντελίδη αναμένεται να προσφύγουν εναντίον αυτής της διάταξης σε εισαγγελέα ανώτερου βαθμού, στο εφετείο, προκειμένου να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Go to Top