ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Κάνει πλάκα στον “νταή” Ερντογάν ο Ντόναλν Τραμπ… Τρελαμένοι οι Τούρκοι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΚΟΣΜΟΣ by

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ… Έχουν κυριολεκτικά τρελαθεί οι Τούρκοι με τους Αμερικανούς. Από την μια ο ίδιος ο πρόεδρος Τραμπ δηλώνει ότι οι αμερικανικές δυνάμεις αποχωρούν από την Συρία και από την άλλη οι Τούρκοι παρατηρούν νέες αμερικανικές ενισχύσεις να εγκαθίστανται στον κουρδικό τομέα και μάλιστα απέναντι από τις τουρκικές γραμμές.

Σύμφωνα και με τις δηλώσεις του συνταγματάρχη Thomas F. Veale στην ραδιοφωνική εκπομπή Φωνή της Αμερικής, οι αμερικανικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί στην περιοχή για να εξασφαλίσουν τη ασφάλεια από τυχόν έξωθεν επιθέσεις.

Αλλά εκείνο που έχει εξοργίσει τους Τούρκους είναι ότι ο Αμερικανός διοικητής δήλωσε πως έχει δημιουργηθεί κοινό στρατηγείο με τις εγχώριες κουρδικές δυναμεις για τον καλύτερο συντονισμό της άμυνας της περιοχής.

Μάλιστα το γνωστό αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων Associated Press επιβεβαιώνοντας τις ειδήσεις αυτές δημοσίευσε και φωτογραφίες από τις αμερικανικές δυναμεις και τα τεθωρακισμένα που έχουν πλασαριστεί σε κομβικά σημεία στην περιοχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Go to Top
%d bloggers like this: