ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Εχει γεμίσει η ΝΔ Χρυσαυγίτες! Αυτός είναι ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ στο Χαλάνδρι! Τώρα θέλει να γίνει και δημοτικός σύμβουλος!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

 

Ο Νίκος Μουζάκης είναι από το 2018, γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο Χαλάνδρι. Ωστόσο, προηγουμένως ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, το 2014 είχε κατέλθει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Ηλία Παναγιώταρου. Γεγονός που δεν αποτέλεσε εμπόδιο ώστε να ενταχθεί το 2016 στην ΝΔ και λίγο αργότερα να αναρριχηθεί στην θέση του τοπικού γραμματέα Χαλανδρίου. Ποιοι είναι αυτοί οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη που βάζουν στον γύψο στελέχη επί δεκαετίες στην ΝΔ και τοποθετούν σε ηγετικές θέσεις χρυσαυγίτες;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μια βιτρίνα δήθεν φιλελεύθερου για την άνοδο της ακροδεξίας στην Ελλάδα

Σκέψου να κυβερνήσει

Παρουσιάστηκε μάλιστα κι ως εκπρόσωπος της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη στην παρέλαση της 25 Μαρτίου, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ, εναντίον την ΝΔ, αλλά και του Δημάρχου κ.Ρούσσου

 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

“Η Λαϊκή Συσπείρωση που εκφράζει το ΚΚΕ έκανε λόγο για «πρόκληση» και επιτέθηκε στον Δήμαρχο Σιμο Ρούσσο  κατηγορώντας τον για «ανοχή στον φασισμό» και χαρακτηρίζοντας τον ως «δήθεν αριστερό».  ”

Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Ρούσσου ο οποίος έκανε λόγο για «ανοιχτή προβοκάτσια» και  διερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, «γιατί το ΚΚΕ ξεπλένει την ΝΔ» και «γιατί δεν καταγγέλλουν την τοπική οργάνωση που επέλεξε να εκπροσωπηθεί από τον τοπικό γραμματέα της με το χρυσαυγίτικο παρελθόν». Τόνισε ακόμη  ότι «πως είναι δυνατόν ο  Δήμαρχος να παρεμβαίνει και να επιλέγει τους εκπροσώπους των κομμάτων».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Go to Top
%d bloggers like this: