ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διακινούσαν πλαστά έγγραφα από την ΜΙΤ για να εκβιάσουν υπουργούς!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ

ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΕΥΘΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!

Η συνέχεια των αποκαλύψεων του Epikairo που έχουν συγκλονίσει το πολιτικό σκηνικό και αποκαλύπτουν ίσως τη μεγαλύτερη υπόθεση συνεργασίας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών με σκοτεινούς κύκλους στην Ελλάδα, τις τελευταίες δεκαετίες.
Ο πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών όποιος καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ίντερπόλ, είχε διαρρεύσει όλη την προηγούμενη περίοδο δεκάδες έγγραφα, κάποιοι εκ των οποίων είναι εμφανώς πλαστά. Και όμως, σκοτεινή κύκλοι στην Ελλάδα που σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σχετίζονται με υπόδικο ολιγάρχη, Διακινούσαν αυτά τα έγγραφα μέσα από ουδέτερες – νεοναζιστικές ιστοσελίδες, προκειμένου να χάνονται τα ίχνη του συγγραφέα. Αυτό αποδεικνύει ότι αυτοί κύκλοι γνώριζαν πολύ καλά με ποιον συνεργαζόντουσαν, και προσπαθούσαν να καλύψουν τα ίχνη αυτής της συνεργασίας. thumbnail (2)
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, Αυτό που αποκαλύπτει το επίκαιρο, όπου οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες μέσω του Χατζησάββα πλαστογράφησαν ακόμα και δήλωση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, την οποία στη συνέχεια κύκλοι προσκείμενη στον ολιγάρχη αναδημοσίευαν από τρίτα sites και απειλούσαν ευθέως υπουργούς!
Οι αποκαλύψεις του Επίκαιρο συνιστούν μείζον θέμα εθνικής ασφάλειας και όπως ενημερωνόμαστε η δικαιοσύνη ήδη έχει παρέμβει και σύντομα αυτό το απόστημα θα εξαρθρωθεί.
Και εδώ η αποκάλυψη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*