Απόφαση-έκπληξη για τα στόπερ του Ολυμπιακού!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

«Περίεργη» επιλογή στο Λιμάνι ενόψει του Γενάρη. Τι ετοιμάζουν όσον αφορά του παίκτες που απαρτίζουν τα μετόπισθεν στη μεταγραφική περί…

Όπως σας ενημερώσαμε και χθες, στον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση να πουλήσουν κάποιον από τους αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς του ρόστερ. Μάλιστα, ο επικρατέστερος από αυτούς ώστε να παραχωρηθεί είναι ο Δημήτρης Σιόβας καθώς δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο, ενώ οι Ερυθρόλευκοι θεωρούν πως είναι αυτός που μπορεί να φέρει ένα καλύτερο ποσό στα ταμεία του συλλόγου σε σχέση με τους υπολοίπους.

Με βάση αυτή την εξέλιξη, πολλοί υποθέτουν πως ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα που θα λάβει από την πολύ πιθανή πώληση του Έλληνα στόπερ για να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή στη θέση αυτή.

Παρ’ όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας φέρονται να μην σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση άλλου παίκτη σε αυτή τη θέση. Άλλωστε, έτσι κι αλλιώς, ο Σιόβας δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα και αποτελεί την πέμπτη λύση στα μετόπισθεν. Συνεπώς, το τεχνικό τιμ δεν θεωρεί απαραίτητη μια προσθήκη στη θέση ενός ποδοσφαιριστή που δεν αγωνίζεται.

Έτσι, οι Πειραιώτες προσανατολίζονται πως η άμυνα της ομάδας θα στηριχθεί στους ήδη υπάρχοντες παίκτες με ή χωρίς τον διεθνή στόπερ. Δηλαδή, οι έμπειροι Μποτία και Ντα Κόστα θα παραμείνουν σε πρώτο πλάνο μαζί με τον Μπρούνο Βιάνα, τον οποίο ο Μπέντο πιστεύει πολύ. Ως τέταρτη λύση υπολογίζεται ο Παναγιώτης Ρέτσος, ένας νεαρός παίκτης που εκτιμούν πολύ στον Πειραιά και περιμένει τις ευκαιρίες για να εξελιχθεί και να καθιερωθεί.

Αντίστοιχα, στην απίθανη περίπτωση που πωληθεί κάποιον άλλος πέραν του Σιόβα, απλά ο Έλληνας διεθνής θα ανεβεί στην ιεραρχία και θα θεωρηθεί η τέταρτη κατά σειρά λύση στη θέση του. Εν κατακλείδι, οι Πειραιώτες έχουν καταλήξει στο ότι δεν κρίνεται σκόπιμη κάποια προσθήκη στην άμυνα όποιος και αν παραχωρηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από Σούπερ Λιγκ η πρώτη τού Γενάρη για Ολυμπιακό!

Πηγή: www.sportdog.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*