Άντζυ Σαμίου: Είχατε αυτό που αξίζατε τόσα χρόνια! Βούρκο-αμάθεια-φόβο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Αποστομωτική-ηχηρή απάντηση της Άντζυ Σαμίου, στους υβριστές της που έπεσαν σαν ακρίδες να την “φάνε” με ..ηθικοχριστιανικό “ταπεραμέντο” και ακροδεξιό χυδαίο λόγο, την πρακτική δλδ των φασιστών της γειτονιάς, του δόγματος “Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών”, που σιωπούσαν μπροστά στο πλιάτσικο της χώρας επί 40 χρόνια, που δεν τους καίγεται καρφί για τους πρεζέμπορους που σκορπούν το θάνατο στα παιδιά μας και ψηφίζουν τα κόμματα που τους στηρίζουν.

 Όλους αυτούς, του “έντιμε άνθρωπε κυ Παντελή”, όπως τραγούδησε χαρακτηριστικά ο Πάνος Τζαβέλλας!!!

Λοιπόν λέω να ορίσετε μια μέρα και ώρα εσείς η τραγική ομαδούλα του μίσους ,όπου σας βολεύει και να οργανώσετε το λιθοβολισμό μου! Σας λυπάμαι όλους εσάς για το μίσος που έχετε στην ψυχή σας και το βγάζετε όχι μόνο σε εμένα αλλά και την οικογένεια μου!

Αν είναι κάποιος που πρέπει να ντρέπεται είστε εσείς! Δεν ήρθα εγώ στο “σπίτι σας” να σας καταραστώ για τα πιστεύω σας που δεν αξίζουν και τίποτα τελικά αφού μόνο να μισείτε σας έχουν μάθει! Αλήθεια πιστεύετε πως είστε καλοί χριστιανοί μετά από τα αισχρά σχόλια που αφήνετε για μένα στις φυλλάδες τα χωνιά και τα ανα-θέματα που βρήκαν ευκαιρία να πολιτικοποιήσουν ακόμη κι αυτό; είστε για κλάματα!

 Επιφανειακοί, άδειοι κενοί αμόρφωτοι κι άξιοι της μοίρας σας! Πως περιμένουμε με τόσο στενόμυαλους και κακόψυχους ανθρώπους να πάει μπροστά αυτή η χώρα; Είχατε αυτό που αξίζατε τόσα χρόνια και θα κάνετε το παν να ξαναγυρίσετε τη χώρα στο βούρκο την αμάθεια και το φόβο! Ελπίζω να μη σας βγει για το καλό του τόπου της ιστορίας και των παιδιών μας! Ελπίζω να είστε λίγοι….τόσο λίγοι όσο είστε και στην ψυχή! Μου θέλετε και Ευρώπη …..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*