Αντώνης Αντωνίου: «Ήταν μια δικαίωση που η Μουρμούρα πήρε το “πράσινο φως”»

GOSSIP by

Ο Αντώνης Αντωνίου μίλησε για την επιτυχία της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Όταν δεχτήκατε την πρόταση για να πρωταγωνιστήσετε στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», περιμένατε ότι θα κρατήσει έξι σεζόν;

Όχι, δεν το περίμενα. Αυτές οι δουλειές δεν ξέρεις αν θα έχουν επιτυχία και πόση. Υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες και ποτέ δεν είναι δεδομένα κάποια πράγματα.

Είχε ανακοινωθεί πέρυσι ότι η σειρά θα σταματήσει. Ωστόσο, τελικά πήρε το πράσινο φως…

Μας ευχαρίστησε πάρα πολύ αυτή η απόφαση, γιατί ήταν μία δικαίωση για την προσπάθεια που είχαμε κάνει και για την ανταπόκριση που βρήκε η σειρά από τον κόσμο.

Πώς αισθάνεστε που η «Μουρμούρα» σημειώνει ακόμα και σης επαναλήψεις υψηλά ποσοστά τηλεθέασης;

Είναι πολύ ευχάριστο και πάρα πολύ ωραίο αυτό που συμβαίνει. Η σειρά έχει μια διαχρονικότητα και νομίζω πως, ανεξάρτητα με το αν θα σταματήσει φέτος ή του χρόνου, θα τη βλέπουμε ευχάριστα για αρκετό καιρό.

Πιστεύετε ότι αντέχει στον χρόνο για πολλές σεζόν ακόμα;

Δεν μπορώ να είμαι κατηγορηματικός. Αν η σειρά συνεχίσει να έχει την ίδια φρεσκάδα και αν και εμείς έχουμε την ίδια καλή διάθεση και προχωράμε δημιουργικά, ναι, γιατί όχι;

Είναι από τις αγαπημένες σας δουλειές;

Ναι. Όταν κάνεις μία επιτυχία, μπαίνει στην καρδιά σου. Είναι διαφορετική η εκτίμηση που έχεις από δουλειές που δεν έχουν πάει καλά ή μέτρια. Οι επιτυχίες έχουν πάντα μία ιδιαίτερη θέση στην ψυχή του

καλλιτέχνη.

Φέτος βλέπουμε πως η καθημερινότητα του Μηνά και της Βούλας έχει αλλάξει. Πώς θα συνεχίσει η ζωή τους;

Δεν γνωρίζω να σας απαντήσω, καθώς αυτά ζυμώνονται και βγαίνουν φρέσκα και αυθόρμητα μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα. Δεν υπάρχει μία σκαλέτα με αρχή, μέση και τέλος. Υπάρχει ωραία έμπνευση και ευρηματικότητα. Κάθε φορά αυτό ανανεώνεται και γι’ αυτό κρατάει και τη φρεσκάδα της η σειρά και δεν έχει μπει σε καλούπια και σε τυποποιημένες μορφές ώστε να μαραθεί και να τη βαρεθεί και ο κόσμος.

Αυτή τη σεζόν έχουν μπει νέα πρόσωπα στη ζωή του ζευγαριού. Αυτό φαντάζομαι ότι είναι μια ανανέωση και για εσάς…

Γενικά κάθε νέο πρόσωπο φέρνει ωραίο αέρα και έτσι δημιουργεί καινούργιο ενδιαφέρον και σε εμάς μέσα στο στούντιο αλλά και στον τηλεθεατή. Τα νέα πρόσωπα πάντα έχουν μια πηγή ανανέωσης.

Πηγή:mytv

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*