Ανακοίνωσε Σιώπη η Αλάνιασπορ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Με ανάρτησή της στους λογαριασμούς της στα social media, η Αλάνιασπορ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη από τον Άρη.

Στην ανάρτηση της, η τουρκική ομάδα καλωσορίζει τον 24χρονο Έλληνα μέσο. Ο Μανώλης Σιώπης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο θα του αποφέρει 2.1 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε τον Άρη ευχαριστώντας τους διοικούντες, προσθέτοντας πως αγάπησε κι έπαιζε για τον κόσμο των κιτρίνων.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σιώπη:

«Σε αυτή τη φωτογραφία απεικονίζεται η πιο έντονη συναισθηματικά στιγμή μου στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Θεόδωρο Καρυπίδη για όλη την εμπιστοσύνη και την πίστη στο προσωπο μου, τον Κύριο Κωνσταντίνο Διαμαντοπουλο για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να γίνω παίκτης του ΑΡΗ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου, το προπονητικό team, τους φυσιο, τους φροντιστές, τον Κύριο Κολτσίδα και πανω από όλα όλους τους συμπαίκτες μου…Τέλος θα ήθελα να πω στον κόσμο της ομάδας ότι ήρθα στην ομάδα πριν ένα χρόνο σαν ένας απλός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μέσα σε ένα χρόνο σας αγάπησα και έπαιζα για εσάς. καλή τύχη στην Ευρώπη. Αντίο ΑΡΙΑΝΑΡΑ μου εις το επανιδείν».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*