ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Ακυρώνονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τα μαθήματα που δίδασκε o καθηγητής “φακελάκης”

ΕΛΛΑΔΑ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΠΑΙΔΕΙΑ by

Όπως ανακοίνωσε ο Πρύτανης του ΤΕΙ Σερρών στον ΑΝΤ1, πρόκειται να ακυρωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο για τα μαθήματα που δίδασκε ο καθηγητής «Φακελάκης».

Πιο αναλυτικά, ο κ. Χασάπης στις δηλώσεις του ανέφερε πως τα παιδιά που χρωστούν τα εν λόγω μαθήματα είναι πάρα πολλά με αποτέλεσμα να χρειασθεί να ακυρωθούν οι παλιές εξεταστικές και οι φοιτητές να εξετασθούν εκ νέου στα συγκεκριμένα μαθήματα σε εμβόλη εξεταστική που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Αναφορικά με τους φοιτητές που κατόρθωσαν να «περάσουν» τα μαθήματα του καθηγητή «Φακελάκη» και φοιτούν ακόμη στο ΤΕΙ Σερρών σημειώνεται πως ακυρώνεται η επιτυχία αυτών και θα πρέπει να επανεξετασθούν στα εν λόγω μαθήματα.

Ωστόσο, ο Πρύτανης κάνει λόγο μόνο για επτά επιτυγχόντες που θίγονται από αυτήν την πρωτοβουλία, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την συνολική εξυγίανση του ΤΕΙ Σερρών.

Τέλος, σχετικά με τους επιτυχόντες των προηγούμενων ετών, επισήμανε πως δεν υπάρχει λύση να ελεγχθεί ο τρόπος που εξετάσθηκαν και κατάφεραν να «περάσουν» τα μαθήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

Go to Top
%d bloggers like this: