ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΑΚΟΜΑ δεν μπορούν να συνέλθουν οι “επαγγελματίες πατριώτες” – ανακοίνωση μνημείο της ΝΔ – Τους… έστειλε αδιάβαστους ο Πρωθυπουργός

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Ακόμη δεν μπορούν να συνέλθουν στη ΝΔ από την δήλωση του Πρωθυπουργού… ΒΙΝΤΕΟ Τσίπρας: «Δεν πάμε να δώσουμε, πάμε να πάρουμε – Θα είναι μεγάλη νίκη ο προσδιορισμός μπροστά από τον όρο “Μακεδονία”»

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα βρήκε απροετοίμαστους κάποιους “επαγγελματίες πατριώτες” της Πειραιώς οι οποίοι με κραυγές και πατριωτικές κορώνες επιτέθηκαν στον πρωθυπουργό. Μάλιστα σε ανακοίνωση που έβγαλαν οι… κύκλοι της ΝΔ έμπλεξαν Σκόπια, εκλογές και “4ο μνημόνιο” που δήθεν υπέγραψε η κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση-μνημείο της ΝΔ

«Ο πρωθυπουργός που έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έκανε για την Ελλάδα, είχε το θράσος να ισχυριστεί ότι η κυβέρνησή του επιδιώκει να πάρει πίσω και όχι να δώσει μία ονομασία στα Σκόπια». Αυτό τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ και προσθέτει: «Προφανώς, θεωρεί νίκη για τη χώρα μας ένα απαράδεκτο όνομα όπως αυτό της “Μακεδονίας του Ίλιντεν” το οποίο συζητά με τον κ. Ζάεφ. Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα να πάρει, είναι η απάντηση που του αξίζει στις εκλογές για το αχρείαστο τέταρτο μνημόνιο που υπέγραψε, κόβοντας ξανά συντάξεις και μισθούς μετά την υποτιθέμενη καθαρή έξοδο».

Υπενθυμίζουμε τη δήλωση Τσίπρα που “έστειλε αδιάβαστους” τους “ευαίσθητους πατριώτες” της ΝΔ:

“Βρισκόμαστε σε μια διαπραγμάτευση που είναι ευαίσθητη, είναι κρίσιμη, έχουν γίνει βήματα μπροστά. Εμείς προχωράμε υπερασπιζόμενοι μια εθνική θέση και μιας και βρίσκομαι εδώ στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία να το πω κι αυτό, διότι ακούω ορισμένους, οι οποίοι λένε μην παραδώσετε… Εδώ εμείς επιδιώκουμε να πάρουμε πίσω κάτι, όχι να παραδώσουμε κάτι, το οποίο εδώ και 70 χρόνια έχει παραδοθεί από άλλους, όχι από εμάς” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ MEDIA

Go to Top
%d bloggers like this: