ντορα

Αγαπητή Ντόρα ο Θέμος είναι ακόμη ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ή τώρα έγινε …καλός;

MEDIA/ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβρη του 2011 σε εκδήλωση του κόμματός της λέει επί λέξη ότι «Αυτός όμως ο κύριος (Ο Θέμος) είναι αυτός που κάνει κριτική κάθε Κυριακή από το ’’Θέμα’’. Και εκβιάζει από επιχειρηματίες μέχρι πολιτικούς».

Και αναφέρεται στις σακούλες με τα πεντακοσάρικα (ευρώ) που πήγε ο Θέμος μέρα μεσημέρι στην ΒΝP BARIBAS στο Κολωνάκι το καλοκαίρι του 2007.

Έλεγε τότε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Θέμο Αναστασιάδη:

«Χτυπήσαμε ανθρώπους που μέχρι τώρα ήταν ταμπού. Όπως για παράδειγμα τον Θέμο Αναστασιάδη. Δεν μπορείς να ζητάς απ’ όλους τους Έλληνες να πληρώσουν τους φόρους τους κι αυτός ο κύριος να παίρνει ενάμιση εκατομμύριο ευρώ αγκαλιάς να τα πηγαίνει από Γαλλία – Ελβετία και άνθρωπος σ’ αυτήν τη χώρα να μην τον ρωτάει ‘‘καλά ρε φίλε που τα βρήκε τα λεφτά που τα πήρες και πήγες βόλτα; Πως πήγες σε μία τράπεζα και πήρες πέντε εκατομμύρια ευρώ;’’. Έβαλε λέει ένα σάκο, μα ακούστε τι περιγράφει, είναι να τρελαίνεσαι, τά ‘πα στη Βουλή, λέω ‘’κύριοι συνάδελφοι πάει κάποιος σε μία τράπεζα ανοίγει έναν σάκο, δίνει πέντε εκατομμύρια από αυτόν τον σάκο σε πεντακοσάρικα και δεν τον ρωτάει κανείς ‘’καλά ρε φίλε που τα βρήκες τα πεντακοσάρικα πέντε εκατομμύρια; Χαράς το κουράγιο του που τα σήκωσε κι όλας πρέπει να είναι και βαριά. Αυτός όμως ο κύριος είναι αυτός που κάνει κριτική κάθε Κυριακή από το ’’Θέμα’’. Και εκβιάζει από επιχειρηματίες μέχρι πολιτικούς. Εγώ του είπε ΄΄εγώ Θέμο μου δεν φοβάμαι και άρα δεν εκβιάζομαι ».

Ας δούμε τι έλεγε και απ’ το Βήμα της Βουλής η Ντόρα για Θέμο

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*