ΑΕΚ: Κλείνει Νέλσον Ολιβέιρα και μετά δεν βιάζεται

ΑΘΛΗΤΙΚΑ by

Μετά την απόκτηση του Ντανιέλε Βέρντε, στην ΑΕΚ αυτήν τη στιγμή τελευταία εκκρεμότητα είναι η απόκτηση του σέντερ φορ, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να έχει συμφωνήσει στα πάντα με τον ελληνικό σύλλογο και το μόνο που μένει, είναι τα τυπικά.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αναμένεται σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Η ώρα άφιξης του 28χρονου ποδοσφαιριστή και του ατζέντη του δεν έχει προσδιοριστεί, καθώς δεν υπάρχει απευθείας πτήσης από το Οπόρτο. Ωστόσο, τα πάντα είναι έτοιμα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόθεση το συντομότερο δυνατό.

Αυτή η κίνηση θα φέρει ηρεμία στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, η οποία θα έχει κλείσει όλες τις καίριες μεταγραφικές της κινήσεις. Από εκεί και πέρα, ενδεχομένως να γίνει και κάποια άλλη προσθήκη παίκτη, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί και ο Μιγκέλ Καρντόσο, με τον Λούκας Μπογέ να είναι πάντα στα υπ” όψιν, καθώς ο Αργεντινός επιθυμεί να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Στις τάξεις του «δικεφάλου» ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει πολλές συμπάθειες, ο προπονητής δεν θα ήταν αρνητικός στην απόκτησή του, αλλά για να συμβεί το οτιδήποτε με την περίπτωσή του, θα πρέπει να επιτευχθεί και ένα καλό οικονομικά deal με την Τορίνο και σε καμία περίπτωση με τους όρους τους περσινούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*