Πάολα κατά Κασσελάκη: «Ξενομπάτης, ήρθε σε μια χώρα πλούσια σε παραδόσεις για να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του»

featured image


Την άποψη της για τον Αχιλλέα Μπέο και τον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε η γνωστή τραγουδίστρια.

Συνέντευξη έδωσε η Πάολα για τη νέα χειμερινή σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα, ενώ αναφέρθηκε στον Αχιλλέα Μπέο.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το εάν θα παραστεί στην τελετή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο, ενώ εξέφρασε την άποψή της και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Γενικά είμαι πολύ ήσυχο πλάσμα. Δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ, δεν με βλέπετε παντού. Είμαι στη δουλειά μου και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει», ξεκαθαρίζει αρχικά η Πάολα.«Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του», τονίζει η τραγουδίστρια.

«Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα, σε μία χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αρχές να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών», απαντά η Πάολα σε ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Για όνομα του Θεού. Κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και το λέω με την καρδιά μου. Αλλά με τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να παίζουμε με τις ψυχές ούτε με το μυαλό τους», επισημαίνει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.