Χαμός με πασίγνωστο ζευγάρι ηθοποιών - "Κατηγορίες" για... όργια στο σπίτι και ότι είναι swingers (ΦΩΤΟ)

featured image


Φούντωσαν τα τελευτάια 24ωρα τα δημοσιεύματα στον Τύπο, αλλά και διάφορα ποσταρίσματα στα social media, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά για το θέμα!

Ο Νταξ Σέπαρντ και η Κρίστεν Μπελ θέλησαν να δώσουν την απάντησή τους στις φήμες που τους ήθελαν να είναι swingers.

Το ζευγάρι έδωσε συνέντευξη στο podcast, «Armchair Expert» και ξεκαθάρισε τη θέση του για τα δημοσιεύματα που έχει διαβάσει ανά διαστήματα και αναφέρονται σε αυτό.

Άλλα υποστηρίζουν πως ο Σέπαρντ και η Μπελ διοργανώνουν όργια στο σπίτι τους, ενώ άλλοι πως αρέσκονται στο να ανταλλάσσουν σεξουαλικούς συντρόφους.

«Το πρόβλημα είναι ότι ο Νταξ συχνά κάνει παρόμοια αστεία. Για παράδειγμα, θα καλέσουμε μερικούς φίλους για φαγητό και τότε θα πει “λοιπόν, τώρα βγάλτε και αφήστε όλοι τα κλειδιά σας σε ένα ασφαλές μέρος γιατί θα συνεχίσουμε”», περιγράφει η Μπελ, με τον σύζυγό της να παραδέχεται πως: «Η αλήθεια είναι πως κάνω πολλά παρόμοια αστεία».

«Μετά συνειδητοποιώ πως με μερικούς δεν έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Έχω πει σε κάποιον “αν είστε ποτέ στο Λος Άντζελες και θέλετε να αλλάξετε συντρόφους, πείτε μου”», εξηγεί.

Η Μπελ από την πλευρά της τόνισε πως τη θλίβει το γεγονός πως ένα αστείο μπορεί να παρεξηγηθεί από κάποιον τόσο εύκολα. «Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καν χιούμορ. Αυτό συμβαίνει συχνά τελευταία και είναι δυσάρεστο, γιατί όλα όσα λες ξαφνικά πρέπει να ληφθούν τόσο σοβαρά υπόψιν».«Δεν υπάρχει πλέον, χώρος για διασκέδαση στην έκφραση ή στη γλώσσα. Ακόμα κι αν λες μια ιστορία, πρέπει να σκέφτεσαι συνέχεια αν την είπες σωστά, αν είπες τα πάντα όπως ήταν, με τα κατάλληλα λόγια», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Στο παρελθόν, το ζευγάρι που είναι παντρεμένο από το 2013, είχε αντιμετωπίσει πολλά δημοσιεύματα που μιλούσαν για την ερωτική και σεξουαλική τους ζωή.

Μέχρι και σήμερα, όταν και ξεκαθάρισαν την κατάσταση, δεν είχαν κάνει καμία σχετική δήλωση, αφήνοντας ένα μυστήριο να πλανάται στον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.