«Κατάντια όλο αυτό»: Χαμός με την Άννα Βίσση, δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανακοίνωσή της

featured image


Αννα Βίσση: Δυστυχώς, η καταξιωμένη τραγουδίστρια αναγκάστηκε να αναβάλει την πολυαναμενόμενη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας απογοήτευση σε όλους τους θαυμαστές της.

Άννα Βίσση: 50 χρόνια μουσικής πορείας

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι σε μια σειρά εμφανίσεων για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της στον χώρο της μουσικής. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε μια σοβαρή τεχνική δυσκολία που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει εγκαίρως, αποτρέποντας έτσι την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Αμέσως μετά την είδηση αυτή, το Twitter κατέκλυσαν τα σχόλια, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την αναβολή της συναυλίας. Κάποιοι από αυτούς τόνισαν ότι είχαν ταξιδέψει από μακριά ή ακόμα και από το εξωτερικό για να παραβρεθούν σε αυτήν την συγκεκριμένη εμφάνιση, ή είχαν αναλάβει μεγάλη προσπάθεια και έξοδα για να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη.

Η Αννα Βίσση εξέφρασε τη λύπη και τη θλίψη της για την αναβολή της συναυλίας και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό της. Επίσης, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να επανορθώσει την κατάσταση και να προσφέρει μια αξέχαστη συναυλιακή εμπειρία σε όλους αυτούς που ανυπομονούν να την δουν ζωντανά.Η ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας

«Η σημερινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός τριών ημερών. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ισχύουν κανονικά, ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Αννα Βίσση: Τα λόγια της για την ακύρωση της συναυλίας

«Η απογοήτευση η δική μου- όπως φαντάζομαι και η δική σας- και του Νίκου (Καρβέλα) είναι τεράστια», εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση σε story που ανέβασε στο Instagram, ενω συμπλήρωσε πως:«Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Έτοιμα ήταν όλα, απλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα- που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες- μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία», συνέχισε η τραγουδίστρια. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι, λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, προσπαθούμε να βρούμε μια ημερομηνία για να γίνει αυτή η συναυλία».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.